Drako píše:
no mam icq na jedneho ale adminim isiel na dovolenku a tu vec zistujem uz dlho ale mozno by ste vedeli poradit aj iny ktory mate inde jednoducho by som potreboval vediet cely postub tvorby subdomeny a ako budu vyzert prih.udaje
ak ma hosting administracne rozhranie tak by tam mala byt taka moznost, ak nieje, tak potom by si mal mat niekde nejaky adresar ktory je urceny na subdomeny, aspon tak to je povecsinou riesene na sk hostingoch, ftp si mozno mozes vytvorit tak ze zadas celu cestu od "/" alebo tvojho korenoveho adresara k danemu adresaru ktory bude sluzit na subdomenu a nanstavis nanho meno a heslo pre pristup cez ftp, ak sa z toho adresara nespravi automaticky subdomena nieco.domena.tld tak potom je mozne ze je potrebne spravit dns zaznam, tak som to robil na zahranicnom hostingu, cize je otazne co vsetko ti administracia umoznuje a akym systemom maju osetrene vytvaranie subdomen, skus si pozriet ci nemaju nejaky manual k administracii alebo faq, kazdy lepsi hosting take nieco ma, aby uzivatelia nemuseli otravovat s kazdou .... hosting.....