chcem sa opýtať, je tu nejaký majiteľ uvedeného telefónu? Plánujem si ho cca v polovici augusta kúpiť, tak by som chcel vedieť názory naň. Recenzie na internete som už čítal.
za tu cenu WP Lumia 820 bazarova, pripadne nejaky lacnejsi model (za seba odporucam WP, presiel som z droidu na wp a rozdiel v odozve apps a plynulosti systemu je citelny) Android Moto G
toto by som nebral, urcite je to smejd s 0 sw podporou (aktualizacie atp)
Tak poskoč. Ako neviem čo chceš počuť že bež do obchodu a kúp ho je to skvelý fon ? To sa nedočkáš pretože to nieje pravda. Ak chceš naozaj "poskočiť" došetri pár eur na niečo použiteľne, alebo popozeraj bazár (ja neviem čo sa toho ľudia tak štítia, zvlášť s tak malým rozpočtom, a radšej si za rovnaké peniaze kúpia šrot.)
kapacita sama osebe neznamena nic, 1400mAh baterka v mojej Nokii 112 bezne vydrzi pri slabom pouzivani 3 tyzdne. ale 1600mAh v 4.5" dualsim Androide...
inak plati vyssie napisane, chod si ho rychlo kupit, kym ho nahodou nevypredaju, taku tutovku.
Evolveo je značka ktorej by si sa mal vyhnúť veľkým oblúkom,robia pc zdroje,mobily,DVB-T tunery a čo ja viem čo ešte a všetko sú to výrobky na ...,teraz sa už aj u nás objavili samostatné android DVB-T tunery do usb v cene 30-50 eur,stačí keď mobil podporuje OTG
Evolveo vie obhajit kvalitu svojich vyrobkov, no nie medzi smartphonmi. Maju dobre odolne telefony no to je ina kategoria. Radil by som to kvalitou medzi Genius a Logitech.