Kupil som si ext. hdd od toshiba a nechce mi nan ulozit vacsie subory. Napr. 5.70 GB image subor alebo 5.9 GB winrar archiv..potrebujem si spravit zalohu lebo idem preinstalovat a spravi mi to toto
Ak niekto vie pomoct budem vdacny
..a este doplnam ze zo zlozkamy hoci akych velkosti problem nieje. Miesta na HDD je dost..Konkretne je to nejaka toshiba store art 1TB
nemáš ho náhodou naformátovaný na FAT32? ak áno, môžeš ukladať súbory iba do 4 celých dačo GB ... daj si tento počítač - pravý klik na partíciu tohto disku - vlastnosti a pozri čo píše pri "system suborov" ak je to fat32, musíš ho formátnuť na NTFS...
Ked dam PT-vlastnosti tak je len vseobecne, zdielanie, nastroje,readyboost, hardware, prisposobenie a tam nikde nieje ako je naformatovany alebo to neviem najst neviem ale mozem ho formatovat len neviem aku mam dat velkost alokacnej jednotky
ok diik za pomoc no este sa spytam..spustil som ten format a uz bezi asi 40 minut a je stoho mozno tak 8% a nechcem na to cakat do rana tak sa chcem spytat ci to mozem zastavit a spustit rychle formatovanie a, ze ci rychle ma nejaky vplyv na ten HDD.
Kľudne daj rýchle formátovanie, klasické formátuje disk kompletne, preto to tak dlho trvá. Ešte sa ti môže stať, že ti rýchly formát nedovolí, tak vyskúšaj.