Cauko vsetci.
Par dni dozadu som si kupil bezdrotove sluchadla Haylou GT1 Plus a zacal som ich vyuzivat s mojim telefonom Redmi Note 8 Pro. Hned po pripojeni som postrehol, ze internet v telefone ide ovela pomalsie, a to dlhsie nacitavanie stranok, videi, sekanie streamov a podobne. Hned mi doslo, ze to bude mat pricinu niekde v novych sluchadlach a tak som ich odpojil a pripojil klasicke kablove a samozrejme, ze vsetko slo krasne lahko. Nasledne som sa pokusal najst riesenia na google a vsimol som si, ze viacero ludi ma s tymto problem. Riesenie, ktore sa najcastejsie opakovalo, bolo nastavit kanal na Wifi routri na 1, 6 alebo 11, kedze tieto kanaly by nemali byt nic inym rusene. Bohuzial, ani po otestovani tychto kanalov sa nic nezmenilo. Router mam priblizne rocny (Tenda N300), s ktorym som velmi spokojny, hlavne v jeho Wifi pokrytim (v celom byte mam plny signal). Pisem to preto, lebo dalsim riesenim bolo zakupenie 5GHz routra a ten by vraj mohol tento problem vyriesit, ale to by bolo asi az poslednym riesenim. A preto sa vas chcem opytat, ci na toto neexistuje nejaky iny fix, ako kupa noveho (5GHz) routra.
Len tak pomimo, frajerka ma presne tie iste sluchadla a 3 rocny Huawei a ziadne taketo problemy nema. Ja som telefon kupoval na Slovensku, 4 mesiace dozadu a vobec som necakal, ze na novom telefone moze byt az takyto problem. V nazve pisem preto "extremne pomale", pretoze pocas pouzivanie tychto sluchadiel mi doslova sekaju videa na youtube v kvalite 144p. Skusal som aj robit test na speedtest a bez pripojenym sluchadiel bola rychlost stahovania priblizne 25mb/s. Akonahle som pripojil sluchadla a znova urobil test, rychlost stahovania klesla na 2mb/s (telefon sa pocas tychto testov nepohol ani o milimeter). Este podotknem, ze internet je pomaly LEN ked su sluchadla pripojene, nie ked je zapnute bluetooth a zaroven wifi, ale sluchadla pripojene nie su - vtedy ide internet normalne, plynulo.
Dakujem za odpovede.
_________________ CPU: AMD RYZEN 5 2600, VGA: ASUS RX 580 8GB, RAM: Patriot Viper 4 16 GB 3200MHz, HDD: ADATA XPG GAMMIX S11 PRO 512GB, MB: ASUS TUF B450 PLUS, PSU: Corsair VS 650 |