zdravim mam takyto problem...uz dlhsiu dobu mi nejde na fb hry ako napriklad frontier ville pri nacitani stranky mi priamo v nej napise toto: An error has occured , please refresh your page. a pri refreshnuti stranky mi to napise znova a robi mi to uz dlho..a tak isto pri odhlaseni z fb mi nacitava stranku a po chvili napise pripojenie vyprsalo skusit znova....neviem v com je problem tak ak by ste to vedeli nejak vyriesit bol by som velmi rad internet mam z t comu, turbo 2, modem Glitel GT-318RI, wifi router Zyxel 320W....moze byt problem niekde tu? alebo mam nastaveny zle modem? s modemom som uz dlho nic nerobil....dakujem za odpovede
No ak Ti internet funguje bez problémov a blbnú Ti iba fb hry, tak si myslím, že to bude interná chyba v PC, konkrétne u SW. Skús preinštalovať flash ...
_________________ Laptop Asus TUF A15 Ryzen 5 4600 1650 Ti 4GB 8GB RAM 512gb ssd
pred niekolkymi hodinami som si preinstalovaval windows xp takze si myslim ze to neni chyba vo flashi...teda dufam ....alebo mi treba este nejaky iny stiahnut?
neni to vyriesene zakazdym musim resetnut modem aby mi to slo ale najlepsie je natom ze pred preinstalovanim systemu ked som vpol modem mi to islo normalne bez problemov to az teraz niekedy zacalo robit