Ahojte, ja mám jeden zaujímavý problém, s ktorým sa možno niektorí z vás už stretli.
Mám jedného kamaráta, ktorého som pred istým časom spoznala. Chcela som si ho pridať do priateľov, ale nech som sa ho akokoľvek snažila nájsť, nenašlo mi ho. Ako keby nemal vytvorené konto. On ho ale má, a keď hľadá on mňa, tak ma tiež rovnako nemôže nájsť. Je to zvláštne, pretože aj keď vytvorí náš druhý kamarát spoločnú správu a pridá nás tam oboch, my sa navzájom nevidíme, to čo napíše on ja nevidím a rovnako naopak. Keď potom kliknem na to, že kto všetko tam je, ukáže mi síce jeho meno a profilovku, ale nedá sa na to kliknúť, takže ma nepresmeruje na jeho konto. Včera vytvoril spoločnú skupinu z jednej akcie, ale ja ju nevidím a hoci ma pridali potom iní kamaráti, jeho statusy ktoré tam pridával som zase nevidela. Toto isté sa deje aj jednej kamarátke s iným človekom. Dosť ma to štve a obmedzuje a nikde na nete som o tomto nič nenašla. Ak by ste mi niekto vedeli poradiť, bola by som vám veľmi vďačná.
Pekný deň.