Zdravím, hral to prosím Vás niekto na Win 10? Kúpil som fallout new vegas ultimate edition cz na steame a kedze mam aj Fallout 3 goty a ta hra mi nesla ani na win 7 takisto ani na win 10 tak ci aspon Vegas by isiel na win 10?
Ide to. Takže pohoda. Len ta optimalizácia nieje až tak dobrá. Nechal som pôvodné nastavenia ako to systém nastavil pri prvom spustení. Keď sa pohybujem, tak vidieť že to nieje optimalizované najlepšie. Neviem či to nebolo preto že som zmenil rozlíšenie (1280x720 letterbox na 1920x1080) Aj keď mám plochu na 1920x1080 nastavenú a všetky hry nastavujem na full HD, tak systém nastavil ako predvolené rozlíšenie na túto hru 1280x720 letterbox. A myslím že sa v tomto rozlíšení lepšie pohybuje aj keď to tak dobre nevyzerá ako pri full HD. Neviem vyhladzovanie tam mám nastavené 4x a Anisotropicke filtrovanie 15x a HDR je tiež zaškrtnuté.
kllr007 prosim ta kedy je lepsie vsetko zafajknut? Ked az prejdem zakladnu hru? Este som len na zaciatku. Alebo to rovno zafajknem vsetko teraz? Dakujem