za akým účelom ich tam chceš dávať? ak len pre "efekt", tak to by som radšej na tvojom mieste tie peniaze ušetril, tá skrinka musí byť dobre odvetraná už v základnej konfigurácii.
alebo už tie pôvodné ventilátory haprujú a chceš ich vymeniť?
// pridané po 7 minútach od posledného príspevkuináč medzi 200 mm ventilátormi nie je príliš na výber a ani kvalita nie je bohviečo, ale ak už, tak ten Coolermaster bude OK, nič extra tam nevymyslíš.
ten Noiseblocker už je iná liga, je to špičkový ventilátor po všetkých stránkach, ale je k dispozícii v 3 verziách s rôznymi otáčkami. PK1 ktorý si nalinkoval je určený do ultratichých zostáv s max. otáčkami okolo 700 rpm. a v tej zstave bude nepočuteľný aj na max. otáčkach. ak chceš niečo výkonnejšie, tak potom verzia PK2 v rovnakej cene. zrejme ho plánuješ dať na bočnicu... čo nie je dobrý nápad, akurát to rozbije prirodzený tok vzduchu cez skrinku. ak sa neprehrieva grafika, tak nemá zmysel dávať ventilátor na bočnicu.
celkovo platí čo som písal vyššie. myslím, že s teplotami asi problém nemáš, tak by som tie peniaze ušetril alebo investoval do niečoho iného... v podpise nemáš CPU chladič, takže ak funguješ na BOX chladiči, investovať 40 € do niečoho lepšieho bude oveľa rozumnejšie.