No potreboval by som kupit 2 fany - učinné a tiché aby mi ochladzovali 2 raptory lebo hreju. Alebo by bolo lepšie kupiť niečo iné?? cena tak do 1000-1200 sk ale potrebujem to rychlejsie rozmyslal som nad tymto:
Neviem ale ja ti odporučim kupovať Fany cez www.hej.sk lebo oni ti to dovezu domov zadarmo takže platiš len za fany a majú tam široký výber... takže skús tam....
no odtial uz mam par fanov ale cem kupit daku kvalitku inac ta akcia plati len do konca augusta. Pass len porad ze co je lepúsie co sa viac oplati za tu cenu atd.
Viem o čom hovoríš leboto tiež poznám, najprv som mal 2x Arctic Fan 9 PWM a teploty boli okolo tých 45°C..Potm som si kúpil AC Ryan XTOR™ APC a môžem opvedať že je to v pohode "chladič"...tetnto by som ti aj odporúčoval len stojí o 300 SK viac ako si schopný investovať..
no to radsje zoberem 3x Thermaltake Silent Whee dokopy to bude stat 750,- sk a co je dobre ma velky prietok vzduchu a nizku takmer nepocutelnu hlucnost. Najlepsi pomer cena/vykon, Hong Sheng si zasluzi pochavlu
Neviem ale ja ti odporučim kupovať Fany cez www.hej.sk lebo oni ti to dovezu domov zadarmo takže platiš len za fany a majú tam široký výber... takže skús tam....
dik za dobry tym, som nevedel ze teraz dopravu maju za free...hned som si u nich objednal vetrak na CPU a 2 do cache