drachir88 píše:
ja som to blbo napisal, akoze na ktorom z tych MOBILOV by sli najlepsie hry-akoze procesor ram atak......
na youtube som videl hry na iphone ze ci by take hry isli na jednom stych
(keby boli napisane pre symbian alebo WM) - akoze hardwarovo...
akoze HW je ti aj tak na dve veci kedze tie hry re dane platformy napisane nie su
iPhone ma na mobil dost vykonnu grafiku co u väcsiny smartphonov hladat nebudes res. qualcom chipsety kde ta grafika ma slusny vykonovy potencial, ale vzhladom na to ze nejsu schopny dodat kniznice kvalitnejsia grafika v aplikaciach stale absentuje
na hry je dnes jednoznacne najlepsi iPhone, jednak je HW vyspely a jednak je to unifikovana platforma, obdoba konzol medzi telefonmi, ku ktorej vyrobca je schopny dodat aj podporu pre vyvojarov, navyse pre tych je aj financne atraktivna
HW nie je vsetko a ty si musis uvedomit co trh ponuka a nie len snivat co by si za svojich par eurasov dnes chcel
keles píše:
no nešlo bo klasický mobil zatiaľ nema taky hardwer a čo sa týka WM (windovs mobile) nemá na tu kapacitný displei (málo farieb).
kapacitny displej neznamena viacej farieb ale iba snimanie dotyku cez kapacitnu vrstvu, techologia snimania dotyku sa displeja ako takeho nijak netyka