Dobry den,
Ked zapinam PC vsetko je normalne az po bootovaciu obrazovku systemu windows xp, potom obrazovka zcierne a vypise "no signal" ....
takze do windowsu sa dostanem iba cez SAFE MODE, ale na obrazovke su divne fialove pasy(problem mam uz mesiac)
kamarat mi hovoril, ze je problem bud s grafickou kartou, alebo so zakladnou doskou
ako prve som skusal nainstalovat najnovsie ovladace na graficku kartu a potom este ovladace z CD ( moja GK - NVIDEA GeForce 7300 GT )
dalsiu vec ktoru som skusal bolo skontrolavanie setkych kablov ci spravne sedia a nakoniec otvorenie bedni a vycistenie od prachu, ani toto nepomohlo.. (GK sedi spravne v slote)
-------------------------------------
dalsie co som spravil bolo ze, som monitor zapojil do notebooku , bootavanie windowsu normal a potom to iste ako pri PC monitor vypisal no signal .. tak som skusil cez SAFE MODE tak isto ako pri PC to islo, ale s jednym zasadnym rozdielom, ze na monitore neboli ziadne fialove pasy a obraz tak nesekal pri rolovani v prehliadaci a pri posuvani okien... (problem je v monitore aj v GK ?)
vopred dakujem za odpovede
(inak tento isty problem som mal asi 4mesiace dozadu, ale hned na druhy den bolo vsetko ok)
|