Zdravim asi som nasiel recept aby fifa 10 online mode na wine 7 32/64 bit nepadala a nehlasilo to blbe okno "problem so suborom fifa10.exe", precital som so ho na jednom nemeckom fore. cize postup je nasledovny:
-musite mat vsetky najnovsie aktualizacie winu ci uz xp/vista/7
-pustat hru pod kompatibilitou XP service pack 3
-cez odkaz fifa10.exe(proste spustaci subor)-vlatnosti-kompatibilita tam nastavit cez vlastnosti tieto veci:
1. -vypnut vyzualne motivy, 2. zakazat skladanie pracovnej plochy, 3. v samotnom menu hre fifa -moja fifa- zoznam skladieb- vypnut setko,
-virtualizacia UAC musi byt zapnuta, postup : pocas hrania fify stlacit alt+tab, to vas dostane do winu, potom ctrl+alt+delete do procesov-spustit spravcu-tam na fifa10.exe kliknete a zasrknete virtualizacia UAC + ty co maju viac jadorvy procak v nastaveni afiniti date vsetky procesory
tak a malo by to ist, mne osobne to najprv neslo tiez mi to po nacitani padalo, ale na 4krat sa normal spustil zapas a islo a odvtedy to ide ako po masle!!!
ja osobne mam core i7 860, win 7 64 bit, 4 GB DDR3 predtymto mi fifa stale a stale padala ale toto mi pomohlo, tak vsetci co mate win 7 a podobny problme s online hranim skusajte a zlomte vaz!!!!
|