Mam rovnaky problem, FIFACrashDump_CL1298564.. Dell XPS M1530 (C2D T9300, 3GB RAM, 8600M GT, W7P x86)..
Najvacsia zahada je to, ze na povodnom notebooku fungovala cracknuta verzia bez problemov.. Potom synovi zacal blbnut graficky cip na doske, skusal robit "reflow" fenom, az odtavil valcek so zavitom, ktory pritlacal chladic a z druhej strany dosky aj nejake SMD-cka.. Parametre povodneho NB boli C2D T8100, 4GB RAM, 8600M GT, W7P x64..
Na eBay-i som mu zohnal identicky notebook, sice vypitvany, ale napodiv funkcny (i ked predavany ako "faulty") s displejom 1920x1200 za par drobnych..
Prehodil som synov povodny disk, rozbehlo sa vsetko, okrem zvukovky (aj ta spominana FIFA fungovala).. Kvoli tej zvukovke som preinstaloval Windows (tentokrat x86), nainstaloval vsetky aktualizacie, najnovsie verzie ovladacov (nechal som celu noc bezat FurMark a cca 15 hodin BurnInTest) a nahovoril syna, aby si kupil hru cez Origin..
No a tu zacinaju problemy, ani raz sa nepodarilo hru spustit (tentokrat ani tu cracknutu), skusil som vsetky navody, ktore mi na nete vyhodilo k tomuto kodu CrashDump.. Momentalne na skusku instalujem x64 verziu Windows, ale kym bude pouzitelny system + stiahnuta FIFA cez Origin, par hodin to potrva..
Preto sa pytam, podarilo sa to niekomu uspesne vyriesit?
// Spojený príspevok Str 15.04.15 13:15Vyriesene, skoro ma vystrelo:
http://answers.ea.com/t5/FIFA-13/SOLUTION-FIFA-13-won-t-start-or-crashes-PC/td-p/1091986Predtym som notebook instaloval s kontom "michalesku", neskor premenovane na "Kristián", t.j. cesta na disku zostala C:\Users\michalesku.. Teraz som pri cistej instalacii vytvoril priamo konto "Kristián" a to bol cely problem..