To s tym procesorom sa mi zda trochu pritiahnute za vlasy. To s velmi starymi hrami bol problem, ze boli optimalizovane pre konkretnu frekvenciu procesora a na vykonnejsich to bolo potom nehratelne, ale nove hry uz od toho nezavisia. Osobnu skusenost som mal s tym, ze s prvou verziou ovladacov od grafiky(ati radeon hd3870) som nemohol spustit dobre hru nfs porsche. Ked som ale stiahol tie najaktualnejsie, tak uz to slo ok. NHL 99 som napr. paradoxne pod xp nevedel spustit, mozno to uz pojde s novsimi ovladacmi, ale este som neskusal, v kazdom pripade, na viste mi to islo v pohode v rezime kompatibility, ked som tam mal sp1, mozno aj skor to islo, uz sa nepamatam. Majky358 ma pravdu, ze ovladace su dolezite. Aku mas grafiku? Ovladace mas najnovsie? Mozes tiez skusit v nastaveniach od grafiky dat vsetky veci(antialias atd.) tak, aby ich zvolila aplikacia, ked to tak nemas, pripadne skusit sa s nimi proste pohrat.
_________________ pc: MB: MSI K9N SLi (chipset nvidia nforce 570 SLi), CPU: amd athlon X2 5600+ 2.8 Ghz Windsor chladeny ac freezer 64 pro, ram:2 GB 800Mhz DDR2 A-DATA Vitesta Extreme Edition (2x1GB), grafika: Sapphire Radeon HD 3870 512MB, HDD:Hitachi deskstar SATA2 7200 rpm 500.1GB, PSU: 450W Eurocase |