potreboval by som poradiť. ked som na jednej stránke a chcem sa v nej pohybovať rolovať a pod.vypíše mi túto hlášku: v zásuvnom module došlo k neočakávanej chybe, doporučujeme aplikáciu firefox restartovat. aj po restarte mi vypisuje to isté. na iných stránkach všetko ide v pohode. díky za radu
Ked ze ich nemas moc tak ich odinstaluj a skus ci ti cisty Firefox pojde v pohode na tej stranke. Ak ano problem robi niektory zasuvny modul. Potom po jednom pridavaj tie zasuvne moduly a skusaj, uvidis ktory robi problem.
Inak mohol si sem dat adresu tej problematickej stranky, by som ju skusil aj ja.
tá stránka je cover-paradies.to dík za radu vyskúšam to, len predtým som mal nainštalované to isté a šlo to v pohode.
ešte ma napadlo keby som ich zakázal priamo v správcovi doplnkov ? toto nepomohlo
Mozes ich skusit zakazat aj v spravcovi doplnkov. Ale skuska cisteho Firefoxu je istejsia. Je mozne ze ti pomoze aj tak az reinstalacia Firefoxu. Ja mam verziu 2.0.0.8 a ta stranka co ti robi problemy mi ide v pohode. Skus vymazat aj cookies a vyrovnavaciu pamat Firefoxu.
very THX carlos, vymazal som cookies a vyr.pameť a zatial to pomohlo, dúfam že to pojde aj nadalej.ešte raz dakujem aj ostatným za rady som rád keď sa niečomu novému priučím. ))