caute mam problem z firevalom ked zapinate pc tak vyskoci tabulka ze aktualizacie su vypnte ale sa mi zacalo robit ze mi vyskoci iba aktualiacie a potom druha a aj aktualizacie a aj firewol ze je vypnuty sam sa vypne zapnem a ked zapnem znova pc zas sa vypne mozete mi poradit co s tym ?
ak si naozaj zapinas firewall, ako pises a po restarte ho mas zase vypnuty, tak su len dve moznosti. bud mas nejaky program, co ti ho vypina, alebo mas zavireny comp a firewall ti vypina virus, aby sa mohol lahsie sirit
mam win XP a neviem ako dlho mi to robi zo dva tyzdne mam tam service pack 3 a firewall mam ten co je vo windowse zakladny lebo ked som dal iny tak mi mrzol komp ...
_________________ CPU : AMD phoenom X4 9550+ RAM : 4 GB GPU : ATI sapphire 4870 512mb HDD : 500 Gb
Zdroj : fortron epsilon 600 W
hmm, to mrznutie pri ostatnych firewalloch sa mi trocha nezda.. kedy si naposledy preinstaloval pc ?
co sa tyka tych softov co tu spominali predo mnou, tak vyskusaj napriklad Spybot Search&Destroy. je zdarma a vacsinu havede mi dokazal vzdy najst. samozrejme si ho ale pred pouzitim aktualizuj. je aj prelozeny do cestiny a slovenciny, takze by si s jeho pochopenim nemal mat problemy. antivirus mas aky ?
nod 32 inak ta firewal nemusim ju ani zapinat zapnem pc tak je zapnuta ale za chvilku skoci tabulka ze je vypnuta vypnem a zapnem pc zas je zapnuta a zas sa za par sekund vypne
_________________ CPU : AMD phoenom X4 9550+ RAM : 4 GB GPU : ATI sapphire 4870 512mb HDD : 500 Gb
hmm diky za radu som to spravil a naslo nejake tri veci a uz mi ju nevypina co je vsak cudnejsie mal som volne len asi 1,5 GB na HDD a zrazu mam 9 GB ...