Ahojte Robím jednu internetovú stránku, ktorú už konečne dokončujem a idem robiť ďalšiu, v ktorej by mal byť jednoduchý banner, v ktorom zľava priletí obrázok a za ním sa z hora dole odroluje text. Skúsil som program Drawswf, ku ktorému som sa dostal cez Linuxexpres.cz, ale tak to nebolo bohviečo. Ako spravilo to jednoduchú animačku z nakreslených jednoduchých tvarov, ale obrázok sa tam dal len vložiť, nič viac. Nepodarilo sa mi s ním spraviť nijaký pohyb. Tiež tam bude musieť byť menu, ktoré vlietne z ľava do prava. Ja osobne flash nemám v láske a ani sa nestretávam s tým, že by ho ľudia na svoje stránky chceli, ale čo teraz idem chlapíkovi robiť stránku, tak on tam chce tieto efekty mať.
Teda potrebujem poradiť program, na tvorbu jednoduchých efektov do flash animácií pod Linux. Ďakujem všetkým, ktorí odpíšu.
_________________ Keď niekoho baví snowboard, povie sa, že je snowboardista. Keď niekoho bavia autá, povie sa mu, že je motorista. Keď niekoho baví tvorenie hudby, povie sa mu, že je hudobník. Keď niekoho baví programovanie a IT, povie sa mu, že je závislák. |