Ja uz fungujem 3 mesiace na k610i @ w660i a celkom si pochvalujem. Ako obrovske negativum vetkeho toho celeho vidim extremne kratku vydrz baterie, s nocnim vypinanim iba 2dni (1. mesiac po flashi) teraz to je tak 3-4 podla toho ci pocuvam hudbu takze kto potrebuje telefon co mu aj dlho vydrzi bez nabitia nech radsej neflashuje k610. Dalsie negativum je ze moj telefon asi 1x za 10min vysielal nieco ako radiove vlny, kazdy to pozna: ked si dame telefon k TV tak to robi take pasiky ked s niekim volame no a moj to robi aj ked nevolam, ciastocne to vyriesilo vypnutie 3G a Automaticke hladanie siete v Nastaveniach. A teraz ku kladom. Spolu s novym firmawarom odporucem dat aj novy accoustic driver + camdriver, rozdiely ma prijemne prekvapili oproti originalnym. Ja pouzivam: jokeryno mix -extreme audio&peter v2 ultrabass a Werto camdriver 0.6 . Roznymi modifikaciami sa da mobil nastavit presne podla poziavkov usera.
http://se-tuning.cz/ sem sa da najst vsetko co potrebujete alebo este
www.google.sk Vela stastia pri flashovani.
Vsetky navody na flashovanie co som nasiel na nete mali jednu slabinu a to tu ze linky boli neaktualizovane!!! Najst na nete SE Tool 1.11 bez virusu je nemozne takze si mozte vybrat medzi bezpecim PC alebo "novym Phonom."