mam 2 windowsi a ked chcem jeden vymazat ako to mam urobit??? ked dam cez cmd format C to je ten win ktory chcem vymazat tak urobi 100% a napise ze systemove subory nemoze vymazat
no teraz som skusil z tuneupom zo skartovačom a zda sa že ide......ked to dorobi napišem vysledok....partition magic mam....ma nenapadlo ze aj s tym sa da...ked neuspeje tuneup tak pojde partition magic.
Bože ako môžeš formátovať systémový disk ? Jasne, že ti vyhodí hlášku. Keď chceš formátovať C:\ spusti novú inštaláciu z CD disku a pri výbere HDD daj naformátovať C:\ . Otázka - ako chceš potom spúšťať počítač ?
ja som sa ho spital ze ci tam ma dany primarny op.sys(ci tam ma zavadzac) ale neodpovedal a kedze napisal ze ked to dorobi ozve sa a zatial sa neozval asi uz vieme ako to dopadlo
tak mal som na C a D windows a chcel som vymazat C. neslo formatom a tuneupom islo akurat nechalo jeden subor vo windowse a to nejakz subor spolocny s macromedia flash. a nejde vymazat. ako ho mam vymazat????...a este sa chcem spytat ze kde sa odstranuje toto ked spustam win aby mi neukazovalo ze ktory chcem spustit....viem ze sa to tu riesilo ale nenasiel som to tu.