No pomoct vieme, ale:
1. neviem, ci sa naozaj uz nevieme vyjadrovat alebo neviem pochopit akou slovencinou (akym slangom alebo ja uz neviem ako to nazvat) to pisete, ale je to hroza ... niekedy si je dobre precitat svoj prispevok este raz predtym ako ho odoslem (na to sluzi tlacitko Nahlad)
2. to co ziadas -> je toho vela a myslim si, ze pytat si uplnu aplikaciu registracie, prihlasovania a fora je totalne od veci. Myslim si, ze toto forum je zalozene hlavne kvoli rieseniu problemov v urcitej casti kodu, ktore vznikli pri budovani aplikacie a nie za ucelom: POTREBUJEM TOTO, MOZES MI TO SPRAVIT, POSLAT, PRIPADNE NAINSTALOVAT a este nebodaj AJ STARAT SA MI O TO?
3. ked si otvorime google (pripadne iny search engine) a skusime hladat najdeme strasne vela veci, ktore su uz spravene, volne dostupne a mozes ich pouzit
4. zo vsetkeho mi vychadza, ze niekde v Tebe sa skryva stipka LENIVOSTI, ktoru ale treba preklenut ked chces robit programatora a premoct sa a sadnut za monitor, zacat studovat, vyhladavat, skusat a tym padom zaroven sa ucit...
V zivote Ti nikto nikdy hotove pred nos neda!!!
PS: Rad pomozem, ale prispevky takehoto typu ma vedia rozculit... Uvital by som prispevok: Potrebujem na svoju stranku umiestnit forum, uz som pozeral na par z nich (vymenovat). Vedeli by ste mi odporucit, ktory pouzivate Vy, pripadne odporucit jeden z nich? Jedna sa o projekt bla bla bla atd.
CEST
|