Dobry mam tuto dosku a pouzival som na nej zdielanu grafiku, teraz tam chcem dat GeForce Ti 200, ale dam ju dnu a nic, prepnem kabel a nenajde ju, treba nieco v biose prepnut alebo na doske nejaky jumper ?? pretoze som nic nenasiel. Ovladace na agp a chipset som preinstaloval, mozno je samotna graficka zla?! poradte prosim Laco
asi bude treba v BIOSe nastaviť Primary Graphic alebo čo to je za položka,skrátka aby inicializovalo AGP slot a v ňom kartu...a nie integrovanú....a môže byť aj zlá...ale nezdá sa mi
presne tak, v biose treba prepnut primary graphic na agp, nie integrated [shared]
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
nic take som tam ale nenasiel, a veru ze som hladal, ale jeden kamos ktory ma vzdy prekvapi povedal ze doska mi moju agp kartu nemusi podporovat a ze si to mam zistit ale toto som tiez zistit nedokazal
doska je AGP8x, ta karta bude pravdepodobne 2x, v lepsom pripade 4x, mrkni do manualu, ci podporuje a je kompatibilita s takymi starymi verziami slotu [neviem teraz z hlavy ako je to s kompatibilitou]
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC