Zdravim, predom sa ospravedlnujem ak moja doska nieje intel ale nebol som si vobec isty.. Problem je nasledovny, vcera som dost vypinal a zapinal komp nasilu kvoli vymene zdroja (400w za povodny 350w). Avsak dnes mi dosiel novy cpu chladic (ac alpine 11pro rev2), zapojil som ho, zapojil som grafiku (hd radeon 4850) zapol som komp a po 6 sekundach sa vypol. Ten cas je rozny, niekedy sa vypne do sekundy, niekedy 3-5 sekund a nic viac sa nedeje...menil som zdroj za stary 350 w aj za iny z ineho kompu 300w a vysledok sa nezmenil..takze som znova zapojil 400w a skusal nechat zapojenu 1 ram, chladic, grafiku a tiez sa nic nezmenilo.. Pocitac sa samovolne nevypina len ak nie je pripojeny 4pin zo zdroja do maticnej (20pin kabel je pripojeny) ako nahle ho zapojim tak sa pocitac zacne vypinat. Skusal som aj power sw kabliky ktore som po starte hned vypojil kvoli moznosti ze skratuju alebo je zaseknute ale nepomohlo...tak kde by mohla byt chyba? ...uz som zufaly z toho.. Moze to byt kvoli teplote cpu ? Zdalo sa mi ze je horuce na to ze bezi par sekund ale mam chladiacu pastu a novy chladic.. Neviem naozaj, privitam rady... Dakujem edit:/ vybral som aj baterku na 20 minut a nic... Tiez sa mi par krat stalo ze sa vypol a o sekundu zapol a nasledovne vypol...
|