no nezvyknem na toto forum prispievat ale niekotre prispevky mi tu nedali klud tak sa k tomu vyjadrim...
Ako uz pisali ini, nad 30 fps tvoje oko nema sancu rozoznat nejaky rozdiel, nad 60 (na lcd) sa ti ani nezobrazi. Dovod preco hraju ti super hardcore progameri so 150 fps je taky, ze pri vyssom fps ti pc lepsie komunikuje so serverom, tzn. odosiela viac paketov o tvojej pozicii a celkovej cinnosti, co je vyhoda hlavne pri full-oute, tzv. sprayovani... pokial mas ale ping nad 20-30 milisekund, moze ti byt tisic alebo milion fps nanic, jednoducho odozva je najdolezitejsia a to vysoke fps pomaha len pri konkretnych situaciach, ktore zavisia hlavne od stylu hry... tak napriklad ja som hraval CS bez problemov okolo 35 fps a absolutne nic sa nezmenilo ked som skusil iny pc so stabilnymi fps 100+. Zato odozvu si vsimnes ovela pravdepodobnejsie, ak si taky skilla ze ti treba super fps tak asi hrajes hrajes s odozvou pod 10 ms, ze?
Niektorych ludi fakt nechapem, budu mudrovat o veciach ktore nechapu, pricom im mozte dat hocijaky argument a aj tak budu dristat dalej
nic v zlom
nom ale aj to fps potrebujes,ja ked som hraval na starom kompe csko tak mi to nekedy brutalne sekalo a teraz ked mam lepsi ale net stale rovnaky hrajem bez problemov,aj na tej grafike celkom zalezi a dost mi vadi ked utekam a zrazu zistim ze ma niekto zabil uz davno ale ja stale utekam na mojom pc