Tak dnes to pokračovalo, predom sa ospravedlnujem za chaos a neporiadok, ale miesta bolo málo a skrina bola velka...
No tak kurier mi tu zanechal par veci, hend som sa pustil do rozbalovania
Co ma prekvapilo bola veľkosť skrine
Vačšia ako moja terajšia do všetkých strán.
Nahodil som teda chladic na dosku...
V skrinke, a čakalo ma kopec práce.
Človek by neveril ako najmenšie prkotiny sú časovo náročné... Len usporiadať káble alebo najvačšia bavkačka - heatshrink + káble od skrinky do dosky (nechcel som aby mali farebne konce u dosky)
Po pár hodinách:
Ešte ostávalo nastriekať PCie zaslepky a malo by to byť. Omyl. Vyksytol sa problem a to taky ze jeden SYSFAN konektor na doske z nejakého dôvodu blbol, a FAN siel naplno a neregulovatelne.. .Takze zasa hratky s káblami a riešenie fo forme predny fractal na regulator, a zadny do dosky...
Kazdopadne dostal som sa už k záveru:
Ako vidiet PCie zaslepky chybaju lebo v tej dobe schnú
. Farbu som nakoniec zvolil všetky modre.
No nastal dalsi problem, kde, a kolko LED pasikov. V minulej skrini som používal dva ale tu som chcel len jeden aby to tak nežiarilo... po pol hodine som našiel skvele miesto a to na strope skrinky.
konečný vysledok vyzerá nasledovne ( už s PCIe)
Takisto som prehodnotil farby tych PCIe a dosiel som nato ze ta zvisla bude lepsia cierna, nech tak netrci
teraz uz je na susicke
, budem mat taku aj taku takze uvidim ktora bude lepsia
Naživo to ale vyzerá lepšie ako na tých foto... Zajtra este spravím ten cover pre PSU a malo by to už byť ok...
No a čo sa týka teplot, toho som sa bal, jednak chladič je prestriekany ale za druhe je aj otočený (nadpis vodorovne, oproti zvislo pri predchadzajúcom builde)
A musím povedať že som spokojný
po hodinovom OCCT a zaroven Furmarku (aby sa v skrinke naakumulovalo čo najviac tepla) sú teploty nasledovne:
CPU : 58C (55-58 jadra)
GPU : 69C
Čo podla mna nieje špatné, ked pomyslim že v predchádzajucej skrinke (testovane vcera pred rozobratim) bolo za rovnakých podmienok teploty:
CPU: 61C
GPU: 72
Takže spokojnosť.