dadko - ty si naozaj myslíš, že ti dá niekto free VPS? A ešte s Windows Server? Ak potrebuješ VPS, tak to nebude na obyčajné "hranie" (na ktoré ti stačí free hosting), ale na niečo serióznejšie a vtedy by si mal mať na zaplatenie toho servera.
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
No ja som sa len pytal, ano v tom mas pravdu ze ked chcem na nieco serioznejsie tak plateny. Ale zatial len chcem vyskusat vsetky funkcie a tak. Potom to hodim na platene vps
Tým som ti chcel naznačiť, že nič také nenájdeš. Ak si to chceš skúšať, tak si to rozbehaj doma a uč sa doma, na vlastnom, ale nečakaj, že ti to niekto dá zadarmo.
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Windows Server si spusti doma, tam sa môžeš aj vo VirtualBoxe stím vyhrať, služby, virtualizácia a podobne. Za lepšie VPS by si si dobre priplatil a free nenájdeš. Niečo lacnejšie s WinOS som videl vo Wedose. Free VPS max. s linuxom
_________________ PC - ASUS M2N-MX Se+ | AMD X2 4200+ | 2GB RAM | Nvidia 8600GT | WD 320GB | 350W |NTB - ASUS K50AB SX-010 | | ASUS X550L | SteelSeries Mousepad | A4tech XL-750BF | HTC Explorer | CCNA (640-802) |