niesom si isty co presne si sa pytal, ale aby si mohol pristupovat k stranke na serveri cez ftp protokol, potrebujes tam ftp server. trebars na linuxe ftpd alebo na windoze fillezilla server
_________________ A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table.
evidentne neznalý problematiky, ja to stále nechápem,
kde máš tú stránku, hostuješ niekde, alebo si si vytvoril nejakú web stránku a chceš to umiestniť na webe?, veď sa trošku rozpíš, aj keď laicky
tak ked us mas ten ftp server tak tak si mozes poslat na nho tu stranku ak si si ju napisal us na disk ces niejaky textovi editor alebo v nieakom programe
Na jednom fore mi spravili subdomenu a mam tam ftp server. Ako si mam cez to spravit stranku?
V prvom rade si zisti prihlasovacie udaje na FTP a potom sa prihlas cez nejakeho klienta, napr. FlashFXP pod Windowsom. Tam uz len nahras svoj web jednoduchym prekliknutim a pockas kym sa nahra. Za predpokladu ze uz ten web mas
Viete mi poradiť nejakého stáleho FTP klienta? FlashFXP je len trialverzia na 30 dní. Potreboval by som niečo čo je rovnako jednoduché ako FlashFXP ale niečo čo nieje trial ale free na stále. Napríklad o tej Filezille mi mžete niečo povedať.