Je mozne v pythone zmenit datum poslednej zmeny suboru na FTP k obrazu mojmu?
Aky command je na to? (teda ak existuje)
(celkom to nepatri ani do tejto sekcii, lebo ten prikaz bude vseobecne platit pre FTP a nie len pod Pythonom asi )
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Ale toto pojde len na lokalnej masine,nie? Ja som na FTP pripojeny na dialku.
Alebo to len ja neviem pouzit?
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
No, ved som pisal, ze to s pythonom nic nema..
Medzi tymi prikazmi nic na zmenu datumu poslednej zmeny nie je.. Takze asi to ani neexistuje...