Pokial nenavysuje napatie tak nema co pokazit. Pri najhorsiom sa PC resetne a skusa dalej..
Neviem si predstavit, ze by som taktoval grafiku tak ako ty. Prve navysenie robim urcite vacsie ako len 5-10 MHz lebo to pre tu kartu vacsinou nic neznamena. Kludne daj na prvy raz aj o 30 MHz, otestuj a potom navysuj tak cca o tych 10 MHz. Ked uvidis, ze sa zacinaju objavovat artefakty alebo to cele zamrza tak zniz, otestuj atd.. Ak nechces robit nejake extremne taktovanie ale len si trochu polepsit tak za 5 minut mas hotovo.
Daj si bacha nech ti nejde teplota moc cez 80C aj ked malo by to vydrzat aj viacej ale osobne by som nechcel mat horucejsiu grafiku ako tych 80-85C.
To o kolko ju pretaktujes ti nikto nepovie lebo to zalezi kus od kusu a kazdy sa da taktovat inac. Pamatam sa na moju staru HD3650 ktora isla vzdy s novym ovladacom vyssie a vyssie. Mal som dobry kus a prinos vykonu taktovanim som v hrach pekne citil. Graficku co mam teraz som pretaktoval o parm HMz, viac sa neda. Proste je to o nahode aky kusok mas.