Kvalitný do 20? To snáď ani nejde napísať v jednej vete... Ideál je priplatiť a zobrať XBOXový pre windows, tieto lacné napodobeniny sú dobré na dve veci.
No, kvalitný to som sa možno pre niekoho zle vyjadril. Čo najkvalitnejší do 20 eur. A nebudem na ňom hrať tvl. neviem jak dlho a neviem koľko hier. Budem na ňom hrať tak Fifu s kamošmi a to je koniec. po prípade niečo iné čo sa nedá hrať na klávesnici.
Ja mam kablovy Xboxov ovladač pre windowsi a som spokojný ako mucha na hovne,,,,,už ho mám cez 2 roky a dokonca som ho aj prefarboval a stále funguje,,,,Len ty poradím,,,tie trusty neber,,,sú strašne kazivé,,,,strašne,,,,
Prečo okrem xboxového? Nedochádza ti, že pre windows je to jedna z top volieb? Prakticky bezchybná kompatibilita s hrami a kvalitné prevedenie. Nie, ty chceš radšej Trust za 10eur... Ale však kľudne si vezmi čo sa ti páči, niektorí ľudia si to očividne musia zažiť na vlastnej koži.
Vieš, niekto nemá peniaze navyše. Teraz idem platiť 930 eur za new ntb, 23 za chl. podložku, 20 za myš, 8 podložku, 20 za tašku pretože ho budem dosť prenášať. No a preto sa pýtam či nie je nejaký lacnejší. A neviem či sa mi oplatí vyhadzovať 10 eur za to že budem mať značku a top kvalitu, keď aj tak ho budem používať tak raz za dva dni.
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie
Ano a este ako... packu mas ako volant (na ostatne pouzivam tlacitka). Klasicky volant som nepouzil ani nepamatam. Gamepad mas hned v ruke a nemusis sediet za stolom.