Ahojte, mam taky jeden dost velky problem. Mam notebook Asus F3T AMD Turion64 X2 1.8 1GB RAM a mam v nom graficku kartu NVidia Geforce GO 7600 512MB (256 zdielanych). Vsetko bolo v pohode az pokial sa mi asi pred tyzdnom pri spusteni jednej hry nesekol obraz a celkovo cely PC. Musel som ist restart a zrazu sa mi pri tej ASUS obrazovke este pred Win loadingom objavili zelene zvysle pruhy. Rovnako boli aj pri Win loading screene a ako nahle loading presiel tak obrazovka sa vypla a nic. V podstate na zaklade zvukov nabiehajucich programov som pocul ze win bezi ale obrazovka nic. Tak som skusil preinstalovat cely win v nadeji ze sa posahali drivery alebo snad nejaky virus. Vsetko bezalo zase normalne az pokym som sa nesnazil nainstalovat ovladace grafiky ktore som mal z cd dodavanemu k pc. Automaticky mi zase vyplo obrazovku ako sa driver nainstaloval a opat sa objavili zelene pruhy na ASus screene a znovu sa vzdy vypla obrazovka po loadingu winu.Vzdy ked som sa chcel dostat aspon do toho winu tak som v Safe mode musel zakazat grafiku a potom som mi nevypla ani po loadingu. Samozrejme s tym sa uspokojit neda ked si odstavim grafiku pretoze uz len obycajne otvorenie okna a jeho posunutie je tragedia vykreslovania. Skusil som aj drivery priamo z asus stranky, zo stranky Nvidie, vsade mozne.Hladal som na forach a jedine co spomenuli k tejto karte bolo prehrievanie nadmerne co mozem potvrdit ale s tam problem zrejme nebude. Skratka kao nahle naisntalujem driver tak sa nedostanem do winu, screen sa hned vypina pokial nezakazem grafiku....ked ju povolim uz ako som vo wine ide ale samozrejme nie na full vykon...treba restart to je jasne...a to iste dokola. Plz skuste pomoct lebo reklamovat nemozem, i ked to nen istary notebook ale vyriesit sa to musi dat........vopred dik...
//premenovane, Daron
|