Dobry den,mal by som prosbu o radu.Som uplny laik.Zacalo to tym, ze mi od 1.jula az do dnes mi furt instaluje nejake aktualizacie a kazdy den v july mam v bodoch obnovenia.Teraz posledne dni sa mi uz treti krat stalo nasledovne:po spusteni pocitaca a programu WINDOWS XP 32,my naskocil oznam:
system windows zatvoril tento program za ucelom zabezpecenia ochrany pocitaca- program sa vola-GENERIC HOST PROCES FOR WIN32 SERVICES!
No a po par sekundach spodnalista-panel uloh- zmenila z tmavosedej farby na bielu a zaroven sa mi vymazal komplet zvuk.Ostal mi len odkaz, ze nemam nainstalovane zvukove zariadenie...Riesil som to ta, ze som obnovil system o par dni nazad.Lenze sa mi to stava uz pravidelne, tak teraz pred chvilou som neobnovoval system, ale som nainstaloval ten ovladac ci program naovo,ni nevie ako,lebo som stiahol viac veci (
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/documen t.do?lndocid=MIGR-61604 a tiez SOUNDMAX vo forme RAR.ovladac zvukovej karty SOUNDMAX) a jedna z nich zabrala a zvuk ide.Lenze sa to moze opakovat.Uz dlhsiu dobu mam pocit,ze nieco mam narusene,dlho trva start,pomaly... uz som cistil aj defragmentoval disk, cez ccleaner som cistil a opravoval registre-proste so len klikal "opravit chybu"a nespocetne krat som cistil disk cez SUPERANTISPYWARE a ESERT .No virus neukazuje, ze by som mal.Furt su tam THREATS,ale to sa odstrani.