Ahojte , potreboval by som radu , tento moj topik bude obsahovat vsetko co som pocas tohoto problemu prezil takze sa prosim dostane s citanim az na koniec
Repraky hrali rok v pohode , kupil som byt , rekonstruoval a kable na zadne repraky som si zarobil do steny, o mesiac na to som sa stahoval do noveho bytu , zapojil som repro , vsetko bolo Ok
po 3tyzdnoch mi zacalo vypinat subwoofer , z nicoho nic proste woofer prestal hrat
odniesol som ich do predajne, isli na reklamaciu , po mesiaci prisli s tym ze su opravene , pozapajal som ich , woofer hral asi 20minut potom zo silne zvysujucou sa itenzitou zacal rezonovat az sa vypol .
Nahnevany som odniesol opat repraky do servisu , prisli mi po mesiaci s tym ze vo FixIT CR usudili 2hodinovym testom ze reprakom nic nieje , udajne prehravali hudbu z mobilneho telefonu na nich.
Pridem domov , zapojim repraky , hralo to asi pol hodinu opat woofer vypne , a hraju stale len ostatne satelity , pri opatovnom zapnuti vypnuti subwooferu ide vsetko tak ako ma , po nejakom case ho zase vypne.
Sposob zapojenia , center ,predne satelity su zapojene priamo dvojlinkou do woofera , zadne repraky ktorych kable su v stene su zapojene do woofera ( skusal som to aj bez zadnych repro , ci nahodou to nieje v dlzke kabla , odpore atd aj tak to vypne ) zo subwoofera je tahany Cinch Cinch zlaty kvalitny z vystupu TV ( skusal som vsetky 3 ) do televizora , kedze ma TV len jack vystup tak je to cez redukciu zapojene . TV je take iste ako pred rokom . Vie mi niekto pomoct? Niesom clovek ktory sa do toho nevyzna ale uz mi fakt dosli napady moznych problemov , Dakujem