Zdravim, mam zakladnu dosku GIGABYTE Z97X-Gaming G1, ktora ma zvukovku od Creativu. Moj problem spociva v tom, ze chcem oddelit zvuk reproduktorov od sluchatiek, no pri tejto doske to je celkom problem. Ovladace, ktore su k dispozicii su od realteku, ktore sa maju instalovat ako prve, a potom nejaka nadstavba od creativu ako druhe. Ked nainstalujem ovladace od realteku, zvuk sa da pekne rozdelit v ovladacich paneloch bez akychkolvek problemov. Nastava mi tam vsak iny problem, a to ze windows vobec nedetekuje vstup na mikrofon, ktory je v predu na bedni. Ukazuje mi tam len zadny konektor na doske, a ze nie je v nom nic pripojene, co je pravda, no o prednom vstupe vobec nevie. Po nainstalovani tych ovladacov od creativu, si uz viem vybrat v tom ich manazeri, z ktoreho vstupu chcem mikrofon, ci z predu alebo zo zadu, takze toto sa vyriesi. Tu vsak ale vznika problem s tym, ze uz si neviem rozdelit zvuk, bud sluchatka alebo repraky a nic viac. V ovladacich paneloch uz vidim len repraky, sluchatka nie, a ked to chcem zmenit musim to v creative manazeri vybrat do coho chcem vystup. Viete mi niekto poradit, ci to ide nejak vyriesit? Som dost sklamany, ze na takejto drahej doske je taka banalna vec problemom. Dosku od gigabytu, ktoru som mal predtym, bola ani nie za polovicnu cenu a tam to fungovalo bez problemov. Na internete som toho vela nenasiel, akurat riesenie, ze kupit este jednu zvukovku. Dakujem velmi pekne za rady.
|