Dnes som si nainštaloval win na novo a nainštaloval Chrome. Prihlásil sa a normálne mi záložky nabehli a aj moje jediné rozšírenie, kvôli ktorému mám Chrome, a to Hoover Zoom+. Ale ten mi nejde! Hneď ako som zapol Chrome sa ma spýtalo niečo so synchronizáciou a povolil som to a potom mi vybehlo niečo o Coockies... Skúšal som rozšírenie vymazať a znova nainštalovať, niekoľko krát vypol a zapol Chrome a nejde to...
CCleaner nepomohol... nevie niekto čo s tým? Nefunguje to ani na FB, ani na reddite, nikde. Skúšal som nainštalovať aj obyčajný Hoover Zoom a tiež nejde. (Ten predchádzajúci bol Hoover Zoom+)
A ešte druhá otázka... Mám taký problém (to som mal vždy). Že keď si nejakú stránku pretiahnem do záložiek, tak mi ju neumiestni na miesto na ktoré som chcel, ale automaticky sa mi umiestni niekde inde a nemôžem to presunúť! Nevie niekto čo s tým?
// Spojený príspevok Štv 08.05.14 0:08//Ok, takže problém solved, musel som ešte raz odinštalovať a znova nainštalovať Google Chrome. ![:)](https://www.pcforum.sk/images/smilies/smile02.gif)