Caute. Mam problem, ze mi Chrome dost casto spravi taku cudnu vec: zadam alza.sk stranku nacitava dlho a ked nacita tak sa na nic neda kliknut teda klikam a nic sa nedeje ako by to bol len obrazok a nie stranka, ked aj ide tak ide pomaly alebo mi to nenacita a napise "Táto webová stránka nie je k dispozícii." a ked dam refresh tak to ide. Mozilla ani IE to nerobi.
Predom dik za pomoc.
// doplnam: Zistil som, ze na IE mi oproti Chrome ide podstatne rychlejsie aj pcforum.
Teraz mam este ale aj taky problem, ze ked kliknem v chrome na "obsah fora" alebo hoci ako inac sa snazim dostat na forum tak mi to otovori okno "ulozit ako" a chce to stiahnut index.php ked to stiahnem nic sa nestane. Skusal som vymazat cookies ale nic.
mne to robilo tiez a popravde som doteraz neprisiel preco, na opere mi zas obcas celu stranku nacita ako odkaz a pred chvilou ked som klikol na logo pc forum nenacitalo mi to stranku ale vyhodilo stahovaciu tabulku s asi 3kb php indexom a kym som ho nestiahol forum sa nenacitalo.
_________________ Notebook: Lenovo G580 Myš: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7) Mobil: Omnia W
potvrdzujem aj u seba, na Chrome rovnake bugy. zrejme problem v prehliadaci, treba im to nejako oznamit. alebo nejaka optimalizacia stranky pre Chrome, by som zas riesil u webmasterov.
_________________ PC: MSI B450 GAMING PLUS / AMD Ryzen 5 2600 / SilentiumPC Fera 3 HE1224 / ADATA XPG Spectrix D40 DDR4 2x8GB / Gainward GeForce GTX 1060 Phoenix 6GB / Adata XPG Gammix S11 M.2 SSD 480GB NVMe / Seagate BarraCuda HDD 2TB / WD Green 4TB / WD My Book Essential 3.0 2000GB / WD Elements 2000GB / ASUS BW-16D1HT / Creative Sound Blaster Audigy RX / Corsair CX450M / SilentiumPC Regnum RG4T / Dell P2719H / Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 / Logitech G102 Prodigy Gaming Mouse / Microlab SOLO9C / Microlab B77 / SONY WH-1000XM4 / Koss Porta Pro / Microsoft Windows 10 64-bit FPP PC (history): ASUS M4A785TD-V EVO / Athlon II X4 640 / Hynix 8GB (2x4GB) DDR3 1600 MHz / Sapphire HD7750 1GB Ultimate Silent Series / AMD Radeon R3 120GB / Seagate 7200.12 500GB / Samsung SH-S223L / Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic / Axago PCEU-43R USB3.0 / TP-LINK TG-3269 / Corsair VS450 / 24" BenQ G2420HDBL / Gigabyte GT-U8300 NTB: Huawei MateBook D15 NTB2: Alcatel PLUS 10 LTE NTB3: MSI M670X-091SK / Transcend 2x1GB DDR2 667MHz Phone: Samsung Galaxy S9 Phone2: Samsung Galaxy S20+ Turntable: Tesla NC 470 / Ortofon OM 5E
Tak zas david pisal, ze mu to tiez nieco stahuje tak on ma asi s forom. Ani ja som doteraz nemal ale uplne odrazu to zacalo. Mozno by nebolo odveci sa spytat JanoFa ci o tom cosi nevie...
//a ide ti to normalne svizne lebo mne islo forum este ked islo na Chrome ako usrane myslel som, ze to ide tak kazdemu ale na IE sa stale cudujem ako rychlo to ide.
U mna sa neda povedat. Mysis, ze by som mal zalozit temu v spravach pre vedenie a skusit to tam vyriesit? Mozno JanoF bude vediet o nejakej "nekompatibilite" fora a Chrome ak take cosi moze existovat.. Ale zas je tu aj ta alza tak neviem
V lavo faza v pravo nulak, kto to neví ten je čurák. Psychologické reakcie davu sú na burze rovnaké, ako v divadle: Jeden zívne a zakrátko zívajú všetci. Jeden zakašle a hneď kašle celá sála Su chvile ked to chce hrusku. Na vsetky ostatne je tu vodka