caute... mam taky problem.. ked chcem s ulozto stiahnut nejaku pesnicku, dam stiahnut a nezacne mi ju stahoat ale pusti sa nejaky prehravaca a zacne mi hrat. toto mi robli na mozille, tam som vedel ze treba vypnut doplnok Quick Time Player, ale tu v Chorme neni ziadny doplnok. Nevie dakdo co s tym?
ked ti to inde funguje normalne...tak by som sa este asi skusil pozriet do nastavenia chromu
ale pravdepodobne to bude asi naozaj niaka doistalovana aplikacia...len s tym ti uz nwm pomoct, co to je za app.
skus ked tak pozriet este do ovladacieho panela...kde mas pridat alebo odstranit software...a skontrolovat aky probram si instaloval teraz vposlednom case...mozno najdes niaky program, s ktorym sa ta aplikacia naistalovala...alebo mozno uvidis aj priamo tu aplikaciu
za pokus to stoji
V Mozille je to jednoduché, treba pozrieť čo máš nastavené. A pravdepodobne máš asi nastavené .mp3 otvoriť, zmeň to na uložiť súbor (Choď do Nástroje > Možnosti > Aplikácie > a tam už nájdi typ obsahu multimediálny súbor .mp3 /prípadne pridružené a súbory podobného formátu .mpeg, .avi a podobne) a zmeň ich na "uložiť súbor" a malo by ti to ísť. Ako je to v Chrome si už nespomínam, už dlho som ho nepoužíval, no iste sa to tam nejak podobne nastavuje. Toto by malo tvoj propblém vyriešiť (aspoň v Mozille)
moze byt...ten ma tiez vplyv na prehliadace...ale s nim som este nepracoval...tak nemam ani skusenosti s nim...
a ani ti to teraz pozriet nwm...som v praci ...jedine az vecer
zatial snad niekto iny mozno poradi tu na fore
sakra a uz mi to ide zrazu a nic som s tym nespravil... chcel som vam odfotit ze co mi to spravi ked to dam stahovat ale zacalo mi to normalne stahovat a tak problem vyrieseny dakujem za rady
Nabudúce, keď nebudeš vedieť, čo ti to robí, tak si preinštaluj google chrome. Všetky záložky ti tam zostanú v pôvodnom stave, len nastavenie bude základné.
_________________ NB - HP Pavilion DV7 3190 -- Windows® 7 Home Premium 64-bit -- Intel® Core™ i7-720QM 1,6 GHz az 2,8 Ghz Turbo Boost, 6 MB pamäte cache úrovne 2 -- 4 GB DDR3 -- disk 640 GB SATA 5400 ot/min -- rozlíšenie 1600 x 900 -- NVIDIA® GeForce® GT 230M -- 2 815 MB grafickej pamäte s vyhradenou pamäťou 1 GB DDR3 -- pripojenie 802.11 a/b/g/n