Tak si to teda zhrňme než sa rozídem do svojich domovou budem premýšľať, kto tu natrepal väčšie kraviny. Či ja ktorého ste tu označili za paranoidného blbca, hoci pravda je taká, že som o túto tému do dnešných dní nezavadil...., alebo vy so svojími úchylmi a americkými papalášmi.
Vy tvrdíte:
Citácia:
Ja sa pýtam:
Citácia:
Čo sa skrýva za tým vaším slovkom "ďaleko". Lebo u dynamitu a lyžice je mi to jasné, ale u tohoto nie.
Daron:
Nieje dôležité ako to je, ale ako to navonok pôsobí na ľudí, čo nemôžu vedieť ako to je....
A povedz mi, čo bolo tak primitívne. Naozaj vyber aspoň jednu primitívnu = nereálnu vec z toho.
To že ty niekoho vyhlásiš za amatéra nieje argument, prečo sa nezamyslieť nad potenciálnym nebezpečenstvom. Bol aj Stalin amatér? Boli amatéri tí čo donedávna kradili bankomaty? Bol amatér ten ľudožrút z východu, keď ho chytili? Asi bol!!! Inak by ho nechytili, že?!!! A nepleť sem dianice a ľudskú chamtivosť. Ja pre zmenu nebudem písať o tom, ako došlo k tomu, že v USA zakázali lov tuniakov na delfíny(tam výhody tiež ďaleko prevyšovali nevýhody..). OK? Ja viem, že všetko so všetkým súvisí, ale dá sa na veci pozereť aj zjednodušene(to aby sa dali ľahšie pochopiť). Alebo budem písať aj ja o tom, že tu na fóre fungujú mnohí ktorých internet živí a že ich pohnútky obhajovať čokoľvek s ním spojené je proste ich prejav chamtivosti, tak ako si to uviedol na adresu vašich "nepriateľov", ktorých vedú čiste zištné dôvody.
Jožko:
Nekrič na mňa? Lebo inak čo? Vybehne z tvojho avataru ten skinhead a budem mať problémy? To ty mňa neurážaj!!!! Označil si ma za blbca(bez jediného argumentu), tak čo sa tu rozhorčuješ?! Dostávaš rovnakú odpoveď. Niečo sa ti nepozdáva?