davnejsie som pracoval na jednom projekte s google maps, takze neviem ako moc sa medzicasom menili podmienky. ale myslim, ze vo vasom projekte by ste zmluvne podmienky neporusovali. takych stranok su tisice a pochybujem, ze si kazdy plati google maps premiere, kde je cena min 10000$ rocne. v podstate sa da povedat, ze si mozete spravit akukolvek stranku kde poskytuje vyhladavanie nejakych udajov prepojenych s google maps. podmienkou je, aby boli vysledky vyhladavania volne dostupne uzivatelom bez poplatku. registraciu uzivatelov vyzadovat samozrejme mozete. tiez mozete pozadovat platby od uzivatelov za to, ze budu informacie pridavat. napr. stranka s vyhladavanim realit: vyhladavanie pre uzivatelov zdarma, ale vkladanie realit uzivatelmi (realitne agentury napr) + nejake dalsie premium funkcie mozete spoplatnit. ale ako som spominal, je to uz davnejsie co som sa s touto problematikou stretol, cca 2 roky, takze nepoznam aktualny stav.
a este pre inspiraciu mozete pozriet na
http://googlemapsmania.blogspot.com. je tam kopec ukazok stranok , ktore pouzivaju gmaps.