toto v Mozille funguje už roky...ale v Opere nie čo je škoda
alebo to je skôr search sugestions v Mozille-nejak som po tom nepátral prečo to tam funguje a v Opere nie
ano je to ono:
http://support.mozilla.com/en-US/kb/Search+suggestions
ano ano, to co funguje uz roky to funguje aj v opere, ale tu ide o zmenu vysledkov vyhladavania pocas pisania, inak skusit mozte napr. tu www.google.com/ncr
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Ale iba cez LABS... V normalnom nasadeni je to teraz Tak neviem co sa tu hned navazas
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď