mam taky problem. ked v stvrtej kapitole idem za lobartom na farmu tak mi da ulohu lek pro hildu a mam ist za vartasom a vziat ho od neho. lenze ked k nemu pridem tak tam ani taku moznost nemam . zkusal som ho zbit a vziat mu ho , ale je nesmrtelny. prosim poradte ci je to bug alebo co lebo neviem co s tym mam robit.
diky
asi musis pre neho urobit este nejake ulohy. ten liek sa da tusim aj vyrobit, ale niesom si isty. (su aj cheaty, keby si uz nevedel )
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
no sak aj ja som si to myslel ale ako som ziskal inossove oko tak som isiel za nim a nic. proste neviem. keby sa dal vyrobit to by bolo fajn ale aj tak by mi asi tu ulohu nesplnilo ked by som ho nemal od neho . vobec cheaty nepouzivam ani jeden ale asi budem musiet urobit vynimku sak je to jasny bug
stlac B . napis marvin. stalc B. napise sa ti marvin mode na monitore.
daj konzolu (~) nad tabom.
napis
insert itpo_healhilda_mis
a mas ho bud pred sebou, alebo v inventari.
(scorpions wincheater)
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC