niekde som čítal, že 4ka má slabšiu baterku, menej vydrží, celkovo sa mi viac pozdávala 3ka, treba popozerať recenzie, myslím, že ich porovnávali na fony.sk, skus pohľadať
ako viem že 4-ka je slabsia baterka, ale zas je tensia a lepsie sa da do vrecka,vseliake uchytky a od vyroby je vypnuta staticka navigacia ale aktivna tak aj ked dem pešo tak to presne ukazuje čo sa o3-ke neda povedat. ale zas trojka ma ja vymenitelnu baterku .
preto sa neviem rozhodnut .. chcel som 3-ku kedze 4-ka bola o 15e drahsia ale teraz v ALZE maju akciu a stoja skoro rovnako ..
skôr keby dakto mal dake skusenosti ....
a ako? inak kupil som si tu LD-3W .. A je v novej krabici,obrazok ako zo starej ale este v takom ramiku a hore nappisane v zelenom stvorci: ´´NEW:improved upto 22 hours operating time´´ takže už je asi jednoznačne ktora sa viac oplatí z LD-3W,LD-4W-.Idem vyskúšať ši nahodou nieje vypnuta aj staticka navigacia bo som kdesik čital ze nový FW na ld-3w to už vypina
takže o 5 hodin sa zlepšila doba
teraz som siel na bycikli a ukazovalo tak 6km/H A cez GARMIN MOBIL XT tam sa da nastavit: AUTO/MOTOCYKEL,TIR, PESO, BICYKEL ..... .. bo som sel s kamosmi ktory boli pešo ... ale tvari sa ze je vypnuta bo aj v mobile co je zabudovany navigator tak ukazuje polohu v sirke/dlzke,nad morom aj rychlost ---
tak ked stojim tak na garminovy mi ukazuje 0.0km/H a aj co je od nokie navigacia ..ale to je samizda o tom ze ked ides pesi . napr sa venujes geocaching ci ako sa to vola ....
"Static navigation is basically a feature of many GPS devices or chips. Think of it as a filter to correct or hide data which are incorrect due to reflections, tall buildings, trees and so forth. Your GPS chip fixes your location by calculating data received from satellites and thus, any alteration to it could lead to an inaccurate fix. If the data does not take an direct path to the receiver, the chip might be misled and thus be unable to fix your position or fixes a position that is jumping around." cize ju mas zapnutu
hej lenze som čítal že tie novšie verzie z novším FW ju maju vypnute ..neviem čo je natom pravdy ale viem že tato nova ma zlepšeny vykon na 22 hodin ...