uzivatelska privetivost nic?
Ja neviem co za debila tie softwary a navigacne krabicky navrhuje, no oblamal by som mu ruky.....zaradom a kazdemu.
Kokos, minule som updatoval sefovi garmin skatulku, no to bol porod, preboha...registrovat sa tam a hentam, stahovat nejaky soft, potom to taha cez 4GB map, pricom nemas poriadne kontrolu kam to stahuje (bolo to na prac. pc s malym diskom a doslo mi miesto na C
), a nakoniec to aj tak klaklo s nejakym errorom, ktory som riesil pol dna kadetade po forach, pretoze to vypisalo nejaku hlasku uplne obecneho znenia, z ktoreho clovek nic nezisti....gratulujem, palec hore
Software skaredy, s cukajucim sa rozhranim...to co tam davaju omg, 450Mhz ARM cpu? v 21. storoci? To kde sme? Vacsina navyse stale bezi na dacom ako Windows mobile CE 6.0...v 21. storoci. lol. A to ani nehovorim, ze sa vacsinou ziadny dozivotny update map zadarmo nekona a po par rokoch musis menit celu krabicku, pretoze si vyrobca zmysli ze ju uz podporovat nebude. Super.
Na mobilnej navigacii, napr. sygicu pustis cez wifi update map, vyberies si pripadne ktore chces a za 10 minut nemas co robit, hotovo. Plus dozivotny update map. Fungujem tak s ediciou Europa + rusko, a no problem. Ked sa sygic spravne nastavi, tak ta neposle cez kadejake kraviny.