Ahojte,
ako skladam PC pre kamarata, moj stary domaci comp zdochol. Teda funguje, ale v zozname zariadeni nevidim grafiku, len onboard VGAcko, ktore ma dost ohavne rozlisenie... ATI utility mi ziadnu grafiku nenajde, vybral som ju a prefukol od prachu, stale nic.
Aku GPU by ste mi odporucili?
Samozrejme, zvazoval som aj nove PC, 800 eur nie ze by som nemal, ale mam pocit, ze nove PC nepotrebujem, tak ci tak ma vzdy zlakal Max Payne 2 alebo The Punisher, ktore boli ozaj asi graficky najnarocnejsimi aplikaciami, ktore som vyuzival
))
MB ASRock 775i945GZ
http://www.asrock.com/MB/overview.asp?Model=775i945GZ
CPU
Intel Pentium D 2,80 Ghz
RAMky
Kingston 2x1 GB, DDR2, 1033 Mhz (asi)
Windows 7 Ultimate
Stara GPU bola Radeon X1300 Pro.
Cenovy limit nedavam, nemam sajnu, videl som grafiky za 30-60 eur s vacsim vykonom ako tato X1300, takze poradte mi daco.
Idealne by bolo, aby bola o cosi lepsia ako stara X1300, nech mi to toho Punishera, Maxa Paynea, strategie potiahne na vacsie rozlisenie
Dakujem, ak som na nieco zabudol, tak prepacte.
PS: ak si nahodou myslite, ze stara GPU nie je mrtva, ale len sa tak tvari, tak kludne dajte dake tipy, rad sa ju pokusim ressurectnut
Ak bude nova GPU vyzerat schopne za rozumnu cenu, pojdem touto cestou, ak nie, tak hold to bude musiet byt nove PC