Stránka: 1 z 6
| [ Príspevkov: 158 ] | 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
Autor | Správa |
---|
|
Čo hovorite na graffiti ? Vadi vam to ? Ak ano ako proti tomu bojujete ? Paci sa vam to ?
|
|
Registrovaný: 07.08.07 Prihlásený: 09.04.19 Príspevky: 373 Témy: 16 | 16 Bydlisko: Ba |
momentalne sa na scene graffiti nic moc nedeje (hlavne tu na slovensku), kedysi mi to nevadilo, teraz mi "vadi" vacsina amaterskych veci naplacanych bezhlavo len aby boli (a nechytili ich pritom ). Takze som skor za legalne akcie, v co najmodernejsom duchu, hraniciace s grafickym designom a umenim. No to najdeme skor v cudzine.
|
|
Registrovaný: 31.08.07 Prihlásený: 15.03.11 Príspevky: 2166 Témy: 45 | 45 Bydlisko: Bratislava |
uznavam Banksyho...
_________________ Desktop:Asus P5Q Pro, e7200@3,17GHz + AC Freezer 7 Pro, Gainward 4850 + AC Accelero Twin Turbo, A-Data 4GB DDR2 VEE 800MHz cl4, Samsung 640GB Spinpoint F1, Asus 2014-L1T. Enermax Liberty 400W, NZXT Alpha, Samsung 226BW, Razer DeathAdder, Windows Vista Ultimate SP1 x64
„Najľahšie je poradiť druhému, najťažšie je poradiť sebe." Táles |
|
Registrovaný: 31.08.07 Prihlásený: 27.03.15 Príspevky: 1800 Témy: 153 | 153 Bydlisko: Komárno |
To čo teraz niektorí "kreslia" je horor nieco napisu obycajnym pismom a hovoria o sebe ake pekne grafity. tie kt. su ozaj grafity tie su pekne
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš. Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica) Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí. život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať. Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať |
|
Registrovaný: 14.01.07 Prihlásený: 22.03.09 Príspevky: 1694 Témy: 62 | 62 |
nemam to rad, uplne to zhovaduje steny, hlavne tie obycajne popisane steny, dal by som ich setkych za mreze co to robia, blby pubertaci, nech si postavia stenu a kreslia si nan kolko chcu. Tie pekné sa mi páčia, vyzerato aspoň ako kúsok umenia, ale aj tak je to skarede, napr. v starom meste v BA, ale ak je to na niakom ohladlom mieste, nie v centre tk mi to a tak nevadi.
|
|
|
Niektore trapne ako napr. take podpisi roznych lamiek na steny nemam rad, ale ak idete smerom do NR (skoro na Chrenovu) tak su tam perfektne vymalovane steny ! Stoji to zato, su tam vyjavy zo serialov, proste supa !
|
|
Registrovaný: 10.10.06 Prihlásený: 14.12.24 Príspevky: 5050 Témy: 178 | 178 Bydlisko: Trnava |
Mali by im odrezat ruky a bol by pokoj, ale im nic nestane, miesto nich si to odnesu ich rodicia, poskodeny ludia a my, kedze tie opravy sa musia zaplatit z dani a pod, a pritom su to desattisice len na jedneho vandala a takych uboziakov su stovky. Skoda, ze na ozajstne graffiti nie je dost vyhradenych miest, a ze nie je nejaka iniciativa, ktora by zistovala nazory ludi na pripadny vymalovany vlak alebo autobus, ale zase ked sa spomenu graffiti, tak ludia si predstavia len tie ciary, co so sprejmi robia ti ***.
_________________ CASE Fractal Design Define 7 Mini with 3x Noctua NF-P14s/12 | PSU Seasonic Core GM 550 Gold | MB ASROCK B650M-HDV/M.2 | CPU AMD Ryzen 5 8600G with with Noctua NH-U12S | RAM 2x32GB Kingston FURY DDR5 5600 MHz CL36 Beast EXPO | GPU ASROCK Radeon RX 6600 8G | DISK Kingston KC3000 NVMe 2TB MOUSE Logitech M330 Silent Plus | KEYBOARD HP Pavilion Wired Keyboard 300 | SOUNDCARD Creative Sound BlasterX AE-5 Plus | HEADPHONES Sennheiser RS170 | MONITOR 24" Philips 24M1N3200ZS/00 1920×1080@165Hz via DP1.4 | INTERNET 500/100 Mbps | OS 11 Home & MS 365 Basic | EXTRA ImDisk Toolkit |
|
Registrovaný: 17.10.06 Prihlásený: 08.01.11 Príspevky: 1752 Témy: 17 | 17 |
najviac sa mi lubi bratislavska scena. ved ako inak hlavne panely
Citácia: Skoda, ze na ozajstne graffiti nie je dost vyhradenych miest
toto situaciu neriesi. grafity su adrenalinovy sport a na nejakom legalnom fleku o ten adrenalin jednoducho prichadzas.
_________________ A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table. |
|
Registrovaný: 03.08.06 Prihlásený: 13.07.09 Príspevky: 200 Témy: 19 | 19 Bydlisko: Praha, Blav... |
Proti grafitom nie som(nevyznam sa ), ked je to proste nieco pekne, tie podpisy (tagy?), neuznavam lebo su to carbanice, ale nieco porisdne nakreslene preco nie. Som vsak za to aby to bolo nakreslene tam kde to patri.
Nechapem preco to niektory musia kreslit na vozne a autobusy? Tam to nepatri.
_________________ Moj laptop: ASUS A6jA |
|
|
presne. proti grafitom nic nemam ak su to normalne grafiti a nie hacace etc. alebo nejake podpisy lamiek jak povedal Numline1 + ked je to na nejakom odlahnom mieste nemam problem...ale ked idem po napesti a na koslole je nacmarane "white power" tak to musim predichavat ...odrezat gule takym
|
|
Registrovaný: 03.08.06 Prihlásený: 13.07.09 Príspevky: 200 Témy: 19 | 19 Bydlisko: Praha, Blav... |
Dzimbo píše: presne. proti grafitom nic nemam ak su to normalne grafiti a nie hacace etc. alebo nejake podpisy lamiek jak povedal Numline1 + ked je to na nejakom odlahnom mieste nemam problem...ale ked idem po napesti a na koslole je nacmarane "white power" tak to musim predichavat ...odrezat gule takym
Nuz to uz hadam ani grafity nie su. To je uz rasova neznasanlivost.
//Aj ked to napisal nejaky desatrocny zasran.
_________________ Moj laptop: ASUS A6jA |
|
Registrovaný: 17.10.07 Prihlásený: 14.11.17 Príspevky: 60 Témy: 7 | 7 |
viete ake by boli steny nudne nebyt graffti? a na vlakoch? sak to musi byt
ale zas neuznavam toyoch co kreslia po nejakych historickych budovach ...a to nehovorim o tych co pisu FA a ANTIFA a ANTIANRIFA.... a ich hakove krize..... a ine p..oviny .....popripade Jozo+Marta....
|
|
Registrovaný: 16.05.05 Príspevky: 5075 Témy: 105 | 105 Bydlisko: Trenčín, SR |
Graffiti ako také sa mi páčia, ale keď sa len nejaký k*k*t podpíše na stenu a ešte pridá nejaké "cool" heslo ako "mŕtvy cigáň, dobrý cigáň" tak tomu debilovi by som ruky odrezal a do riti napchal...(cez krk)...
Intel Core i5-3450 | Gigabyte GA-Z77M D3H | Kingston 8GB 1600MHz DDR3 | Sapphire HD7850 2GB | 2x ADATA SX900 256GB | WD MyCloud 4TB | 27" AOC | Cooling by GELID Apple iPhone 6s 32GB | 2005 Ford Focus II 1.8TDCi Panther Black S-packet
"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
|
|
Registrovaný: 21.12.06 Prihlásený: 31.12.19 Príspevky: 9438 Témy: 95 | 95 |
Pokial to je ilegalne krobene tak to neuznavam vobec. Ked chce nech si to doma nakresli na stenu a nie po cudzom
_________________ NB: ACER Aspire TimeLineX 3820TG: i5-460M; ATI HD5650; 4GB DDR3; HDD 640GB; OS: Win7 64bit + Taška: Zeroshock 3; USB Hub: aktiv Belkin 4port - USB2
Myš: MS laser mouse 6000; Headset: Logitech Digital Precision PC Gaming; Klávesnica: Logitech 200; USB key: Patriot SUPERSONIC USB3 - 32GB ; Mobil: SE Xperia Neo V
Repro:Bach 2.0; Tlač:HP 1410, 1315, 3330-kopírka |
|
Registrovaný: 19.09.07 Prihlásený: 09.06.14 Príspevky: 197 Témy: 23 | 23 Bydlisko: Humenné |
booze....podla toho co citam tak by ste vsetkych writerov hodili do jedneho vreca a hodili do mora....ale ono to je tak ze toyovia ( zaciatocniy - "deti" v graffitoch ) nicia povest dobrych writerov....ja tiez nemam rad toyov, ale nie vsetkych...ja osobne rozdelujem toyov do 2 skupin... normalny a debilny...rozdiel je ten ze normalny si kresli doma na papier a tak a popripade ked uz to ma trocha v ruke tak ide na nejake nie prave najvyditelnejsie miesto a tam to da na stenu...debilny na papier v zivote nic poriadneho nenasketchovali a uz sa j*bu do yardov a na miesta kde by byt nemali....a poslenda vec...to ze niekto napise WHITE POWER a take ho*adiny tak to NIE JE writer...to je rasova nevrazivost....tych by osm povesal za gule do prievanu...
piece
_________________ HP ProBook 4720s
Intel Core i3 2.4GHz, 4GB RAM, ATI Mobility Radeon™ HD 4330, cipova sada Mobile™ Intel® HM57 Express 4096 MB DDR3 1333MHz, |
|
Registrovaný: 14.01.07 Prihlásený: 22.03.09 Príspevky: 1694 Témy: 62 | 62 |
enorm
ty co kreslia WHITE POWER ani nevedia co to znamena, alebo rôzne krize, sa len hraju na nackov, fasitov a pod., pravy by to nesprail, robia to totiz to len niake sproste deticky, co so myslia ze ked to napisu tak su machri.
Som za bielu rasu, ale nemusim to nejak kreslit po stenach, radsej to nakreslim do zosita alebo na papier, ale nerozoberajme to uz ohladom tych rasistickych veci.
|
|
Registrovaný: 07.08.07 Prihlásený: 09.04.19 Príspevky: 373 Témy: 16 | 16 Bydlisko: Ba |
enorm píše: booze....podla toho co citam tak by ste vsetkych writerov hodili do jedneho vreca a hodili do mora....
pokial dobre citam ja, tak takmer kazdy sa tu vyjadril presne ako ty, ze cmaranice NIE a ozajstne kvalitne graffiti ANO. Tak nas nehadz do ineho vreca
|
|
Registrovaný: 20.12.07 Prihlásený: 03.03.08 Príspevky: 131 Témy: 19 | 19 |
Jopi píše: nemam to rad, uplne to zhovaduje steny, hlavne tie obycajne popisane steny, dal by som ich setkych za mreze co to robia, blby pubertaci, nech si postavia stenu a kreslia si nan kolko chcu. Tie pekné sa mi páčia, vyzerato aspoň ako kúsok umenia, ale aj tak je to skarede, napr. v starom meste v BA, ale ak je to na niakom ohladlom mieste, nie v centre tk mi to a tak nevadi.
uplne s tebou súhlasím no aj tie pekné celkom nie su pekne
|
|
Registrovaný: 19.09.07 Prihlásený: 09.06.14 Príspevky: 197 Témy: 23 | 23 Bydlisko: Humenné |
mufin píše: pokial dobre citam ja, tak takmer kazdy sa tu vyjadril presne ako ty, ze cmaranice NIE a ozajstne kvalitne graffiti ANO. Tak nas nehadz do ineho vreca
hups...to robi nedostatok cukru v krvi
_________________ HP ProBook 4720s
Intel Core i3 2.4GHz, 4GB RAM, ATI Mobility Radeon™ HD 4330, cipova sada Mobile™ Intel® HM57 Express 4096 MB DDR3 1333MHz, |
|
Registrovaný: 19.06.05 Prihlásený: 08.05.16 Príspevky: 2778 Témy: 163 | 163 Bydlisko: Bratislava |
toy to som pocul ked som mal 12 rokov
_________________ ≡v≡ |
|
Registrovaný: 20.12.07 Prihlásený: 13.12.11 Príspevky: 45 Témy: 7 | 7 Bydlisko: Sereď |
suchy píše: toto situaciu neriesi. grafity su adrenalinovy sport a na nejakom legalnom fleku o ten adrenalin jednoducho prichadzas.
chlapce ked mas malo adrenalinu tak si skoc z nuselaku a nie carbat po budovach kde to potom my musime zaplatit
co sa mna tyka ak to vyzera ako krezba co je pri PKO v blave to mozem to robil clovek co to vie
ale ak to je iba nejaka carbanica kvoli "adrenalinu" tak takym by som prehnal gulu hlavou
|
|
Registrovaný: 25.08.07 Prihlásený: 13.12.24 Príspevky: 4058 Témy: 406 | 406 Bydlisko: Bratislava |
pi.coviny ako napisy v podchode to mi leze na nervy ale napr. v TN pod cestnym mostom abo na sihoti na mure elektrarne su fakt huste obrazky(budovy neschvalujem-len mury,mosty)-nepoznate niekoho kto to roby? (obrazky),na 18 narodky si chcem nechat pomalovat káru-foter mi slubil nejaky crep(mozno mercedes piano-D200)
|
|
Registrovaný: 10.11.05 Príspevky: 1342 Témy: 67 | 67 Bydlisko: Banská Byst... |
mam na dome asi 20 TAGov takze meznasam grafity. Dakedy som to umyval ale uz na to kaslem.
_________________ Bezpodpisoid fórumový |
|
Registrovaný: 03.12.07 Prihlásený: 22.01.08 Príspevky: 53 Témy: 0 | 0 |
je to v pohode,ja som kedysi robil...
|
|
Registrovaný: 28.08.07 Prihlásený: 19.09.14 Príspevky: 1657 Témy: 44 | 44 Bydlisko: Nová Baňa,S... |
Je to v pohode, ale len keď to niekto vie robiť , lTaké čo naškriabú Toyovia, nie je graffiti ale hanba..
Naposledy upravil Vladio dňa 12.01.2008 11:51, celkovo upravené 1
_________________ I ♥ ⌂ ♪ |
|
Registrovaný: 31.08.07 Prihlásený: 15.03.11 Príspevky: 2166 Témy: 45 | 45 Bydlisko: Bratislava |
ked je nieco pekne, tak je to 100x lespie ako hola betonova stena...
_________________ Desktop:Asus P5Q Pro, e7200@3,17GHz + AC Freezer 7 Pro, Gainward 4850 + AC Accelero Twin Turbo, A-Data 4GB DDR2 VEE 800MHz cl4, Samsung 640GB Spinpoint F1, Asus 2014-L1T. Enermax Liberty 400W, NZXT Alpha, Samsung 226BW, Razer DeathAdder, Windows Vista Ultimate SP1 x64
„Najľahšie je poradiť druhému, najťažšie je poradiť sebe." Táles |
|
Registrovaný: 17.10.06 Prihlásený: 08.01.11 Príspevky: 1752 Témy: 17 | 17 |
Prievan píše: chlapce ked mas malo adrenalinu tak si skoc z nuselaku a nie carbat po budovach kde to potom my musime zaplatit
co sa mna tyka ak to vyzera ako krezba co je pri PKO v blave to mozem to robil clovek co to vie
ale ak to je iba nejaka carbanica kvoli "adrenalinu" tak takym by som prehnal gulu hlavou chlapce nespajaj si carbanice a grafity. to ze jozko si chce vyjadrit nazor a napise na stenu ferko je kkt alebo podobne ku grafity nepatri. a taktiez som nemal namysli 15 rocnych toys malujucich p1cov1ny. ti nech si to robia niekde kde to nikto nevidi, ale v prvomrade ceruzku a papier. a mozno sa raz na to bude dat pozerat.
a co sa tyka tych penazi, ktore ty na to musis davat, no u nas je to tak, ze sa s tym nic nerobi a teda na to netreba ziadne peniaze. ked sa aj nieco spravi, tak ide o majetok sukomny a pochybujem, ze trebars majitel obchodu chodi zvonit po domoch mam pocarbany obchod prispejte mi na novu fasadu.
_________________ A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table. |
|
Registrovaný: 07.04.06 Prihlásený: 16.12.14 Príspevky: 3065 Témy: 119 | 119 Bydlisko: Nitra |
Numline1 píše: Niektore trapne ako napr. take podpisi roznych lamiek na steny nemam rad, ale ak idete smerom do NR (skoro na Chrenovu) tak su tam perfektne vymalovane steny ! Stoji to zato, su tam vyjavy zo serialov, proste supa ! ano mas pravdu.... su tam niektore paradne ak poznas trocha Zobor tak tam je skola a vooolakedy davno som tam chodil do skoly... a mam to aj pofotene....
napr. tu su take pekne:
http://www.artattack.sk/NITRA/steny/1/17.jpg
http://www.artattack.sk/NITRA/steny/1/11.jpg
_________________ nemam rad ludi ktori hladaju dovody preco by to neslo .. ale krasni su ludia ktori hladaju dovody akoby to slo .... |
|
Registrovaný: 25.08.07 Prihlásený: 13.12.24 Príspevky: 4058 Témy: 406 | 406 Bydlisko: Bratislava |
Capone píše: je to v pohode,ja som kedysi robil...
sak ukaz nejake photo s tvojimi vytvormi....
|
|
Registrovaný: 09.02.07 Prihlásený: 12.04.10 Príspevky: 127 Témy: 4 | 4 Bydlisko: Prešov |
suchy píše: chlapce nespajaj si carbanice a grafity. to ze jozko si chce vyjadrit nazor a napise na stenu ferko je kkt alebo podobne ku grafity nepatri. a taktiez som nemal namysli 15 rocnych toys malujucich p1cov1ny. ti nech si to robia niekde kde to nikto nevidi, ale v prvomrade ceruzku a papier. a mozno sa raz na to bude dat pozerat. a co sa tyka tych penazi, ktore ty na to musis davat, no u nas je to tak, ze sa s tym nic nerobi a teda na to netreba ziadne peniaze. ked sa aj nieco spravi, tak ide o majetok sukomny a pochybujem, ze trebars majitel obchodu chodi zvonit po domoch mam pocarbany obchod prispejte mi na novu fasadu. No neviem ako by si sa zachoval keby si sa rano zobudil a na bielom dome by si mal nastriekany ciernym kenom niekoho tag. (priklad nie skusenost)
|
|
Stránka: 1 z 6
| [ Príspevkov: 158 ] | 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
|