jimmy.pd píše:
Zdravím všetkých. Silno uvažujem nad kúpou novej grafickej karty. Potrebujem poradit či nové karty s PCI-E 2.0 mi pojdu zapojiť do mojej starej dosky s PCI-E 1.0 A ak hej tak v čom je rozdiel medzi novým PCI-E 2.0 a 1.0 ? Budem okrátený o prenosovú rýchlosť alebo niečo podobné ? Toto je moja aktualna zostava : MB - MSI K9N NEO V2 ; CPU - AMD Athlon X2 4000+ 2,1 GHz @ 2,6 GHz ; RAM - 3GB DDR2 800 MHz ; GPU - GeForce 8500 GT 256 MB
Nakoľko táto grafika bola dosť trápna už v tej dobe ked bola nová a nič mi nešlo , tak by som chcel niečo lepšie. Je jasné že nechcem nič brutálne , lebo šak aj procák je starý , tak aby mi nové hry nesekali na stredných detailoch. Akú kartu by ste mi poradili ? Čo poviete na GeForce GT 440 , alebo 430 ? Nebrzdil by mi to procák ? Inak a mám len 350 W zdroj , to je asi málo , či to mi stačí ? Ďakujem za každú radu
Rozdiel medzi PCIE 1 a 2 je v prepustnosti , PCIE 1 ma 250 MB/s a PCIE 2 ma 500 MB/s
GeForce GT 440 , alebo 430 urcite nie ...... ku tomu procaku max ATI 5770/6770 alebo gtx 550 Ti , zdroj by stacit mal ale ak je to nie je
.......................................................................................................................................
tak ked do 70 E , tak najlepsia asi bude ATI 5670 , a v tomto pripade zdroj netreba riesit .