dadmtb píše:
menu som chcel a naschval je take velke
a to v tej hlavicke to ktore myslis akoze to S-MTB-T ?
mno preto to neni take prepchate bo som to chcel take jednoduche a nie precakane vsade s tym registrovat... by sa dalo nieco spravit
a s petickou je co? tam mozno úpojdu neake udaje abo este textove menu to nevim som dal taku farbu ako je v menu zhruba
// a este k tej nedokoncenosti mozem dat text este do neakej bubliny ale to uz bude zase take blbe nebude to jednoduche mno neviem co s tym poriesim
1.) no ked robis take menu naschval aj napriek tomu, co ti tu ostatni pisu, tak potom ti asi neni pomoci
2.) pod nedokoncenostou sa predsa nemusi mysliet nedostatok textu alebo co. kludne pod to spada aj nedomyslenost rozvrhnutia, prilis vela prazdneho priestoru, nevhodne prvky atd atd atd... nemyslim, ze "pridanim textu do nejakej bubliny" daco opravis
3.) neda mi nereagovat na tvoje narazky na mna
-> nikto ti predsa nezakazuje davat sem kazdy den designy. kludne si ich tvor aj kazdu hodinu a pridavaj ich sem okamzite, co mi vadilo (a ocividne nielen mne kedze ti tu temu modi zamkli) je to, ze ked uz dakto tvori takto rychlo designy, tak to zneprehladnuje forum ked to sem prispieva kazdy den novou temou. neviem kde je problem pouzivat jednu temu pre jedneho designera. u teba su aj tak vsetky rady stale rovnake a ty si tvoris aj tak stale podla seba
-> za dalsie, nezivim sa webdesignerstvom, na to mam grafikov. ked tvorim webstranky, tak sa zameriavam skor na ine veci, ako napriklad na programovanie, optimalizaciu databaz, bezpecnost stranky a podobne. ked uz robim daco s designerstvom, tak vacsinou len nieco vymyslim a grafik mi to uz zrealizuje, alebo grafik nieco vymysli a ja to nasledne len odklepnem, ze sa mi to paci a je to v mojom style
-> na zaver aby som sa tu zbytocne nerozpisoval, nemam potrebu davat na toto forum alebo na hocijake ine svoje zakazky a chvalit sa, pre koho som robil, za kolko som robil alebo snad aby mi dakto "ohodnocoval" moju pracu. to robia moji zakaznici uz tym, ze si ma najmu na vytvorenie webstranky a tiez tym, ze ma za nu patricne ohodnotia. nerobim webstranky pre forum, robim ju pre ludi ktori ma o ne poziadali. naco by som napr daval ohodnotit design, ktory si vymyslel samotny zakaznik ?
ked budes starsi, mozno pochopis co som chcel napisat. zatial mas ale ocividne prilis malo praktickych skusenosti a rad porovnavas, rad hodnotis atd. to, preco som pisal do tvojich tem je preto, lebo vidim ze si mlady a potrebujes usmernit, ale pokial sa ti nepaci, kludne prestanem a rob si pre mna za mna aj menu o velkosti 400px krat 400px, moju pracu to nijak neovplyvni