[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.10.12
Prihlásený: 30.12.24
Príspevky: 202
Témy: 45 | 45
NapísalOffline : 04.07.2014 13:18 | Grilovanie - Opekacka

Neviem ci tato tema tu uz je ak ano tak sa ospravedlnujem,

Grilovanie ak mate neake recepty co a ako grilovat, a cim to splachnut


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.12.08
Prihlásený: 15.06.22
Príspevky: 18912
Témy: 479 | 479
Bydlisko: Považská By...
NapísalOffline : 04.07.2014 14:02 | Grilovanie - Opekacka

Tak tu je asi neobmedzene moznosti. Spravis na grile takmer cokolvek len zalezi ako dlho to chces robit a ci to zvladnes.
My robievame vacsinou klasiku, kuracie maso v marinade so zeleninou a chlebom. Robili sme uz ale aj lososa alebo bravcove atd.
Splachnut asi pivom resp. vsetkym co zacina na ci.... :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Grilovanie - Opekacka

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 10.12.19
Príspevky: 4667
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 04.07.2014 14:13 | Grilovanie - Opekacka

Burgre + "zgrilovana" zemla, domaca majoneza a zelenina ... a ako bolo spomenute pivko/vinko


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Grilovanie - Opekacka

Registrovaný: 25.01.13
Prihlásený: 21.02.25
Príspevky: 4844
Témy: 23 | 23
Bydlisko: Žilina
NapísalOffline : 04.07.2014 15:41 | Grilovanie - Opekacka

a k tomu muzika a baby lebo bez toho je smutno


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Grilovanie - Opekacka

Registrovaný: 02.09.07
Prihlásený: 19.01.20
Príspevky: 6373
Témy: 298 | 298
Bydlisko: Žilina
NapísalOffline : 04.07.2014 16:06 | Grilovanie - Opekacka

V lidli predávajú bravčovú krkovicu už napacovanú (tušim cca 400G balenie). Otvoríš, hodíš na rozpálený grill, 2 minuty z jednej, 2 minuty z druhej strany. K tomu chrenovu omačku, horcicu a pivo. Super obed.

Prípadne mam dobre skusenosti s lososom (filet s kožou) hodíš na mriežku , a podla toho ako to maš rad pečeš. Ja rad taky medium, v strede este surovy.


_________________
NTB: Dell Vostro 5470 - Core i5-4200U, GT 740M, 8GB DDR3-1600, Crucial MX100 256GB, 14" 1366x768
Audio: KRK RoKit 5 G2 White, Lexicon Alpha, M-Audio Axiom 25 MKII, AKG Y55
Phone: Samsung Galaxy S8
Vozenie: Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm 110kW - DPF/EGR/SWIRL OFF, BOSE SOUND
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Grilovanie - Opekacka

Registrovaný: 25.01.13
Prihlásený: 21.02.25
Príspevky: 4844
Témy: 23 | 23
Bydlisko: Žilina
NapísalOffline : 04.07.2014 19:13 | Grilovanie - Opekacka

ryby aj maso je treba dobre vysušiť aby bolo krehké a nie uvarené


 [ Príspevkov: 6 ] 


Grilovanie - Opekacka




© 2005 - 2025 PCforum, edited by JanoF