Zdravím Vás. Kúpil som si 24" FullHD monitor a napojil som ho na notebook. Avšak som dosť sklamaný z výkonu grafickej karty. Nečakal som od toho veľa, ale nedosiahlo to ani moje očakávania.
V práci fungujem na Nvidia 7300GT, mám na tom napojený LG 22EA53 s ISP panelom, je to na fullhd rozliseni a ten obraz je nadherny, samozrejme na tom nehram hry, ide o obraz vo windowse.
Tak teda domov som si kúpil BenQ RL2455HM,napojil na moju notebookovu grafiku Nvidia GT 330M, avsak ani z daleka to nie je take pekné ako mám v práci. Samozrejme zobrazujem iba externy monitor, notebookovy monitor je vypnuty. Podla specifikacie grafickej karty (330M) by mi mala grafika aspon vo windowse krásne monitor vykreslit (Maximalne dig. rozlisenie popisuju na 2560x1600), ale celkovo je obraz rozmazany, dokonca niektore farby sa zdaju prepalene. Rozlisenie mam nastavene na 1920x1080. Samozrejme mam nainstalovane najnovsie ovladace na grafiku. Prepojene to mam cez HDMI, nastavenie obrazu - RTS (taka sranda od benq, zdal sa mi obraz na tom najkvalitnejsi).
Otazka znie: Da sa s tym nieco spravit, aby to bolo splnalo aké/také poziadavky na kvalitu, alebo sa mam s tym zmierit a k tomu monitoru kupit poriadny stolny PC a tym padom by sa kvalita obrazu mala rapidne zlepsit a teda monitor na plno vyuzit??
|