Zdravím, veľmi sa tu nevyznám a predom sa ospravedlňujem ak to sem nepatrí alebo tak.
Podobný problém som tu niekde zahliadol , ale nebol som si istý či je to ten istý problém a tak som radšej vytvoril novú tému..
Takže začalo to pred pár dňami, normálne som si zapol Wowko, s ktorým som nikdy nemal problém , ale chvíľu po vstupe do hry mi na chvíľu zčernala obrazovka, potom som opäť videl obraz hry, ale s rôznymi tvarmi štvorcami a tak po celej obrazovke.. trvalo to len chvíľku a zrazu mi hru vyplo s tým , že vyhodilo nejakú chybu.. Tak som to zapol zase a zase to isté, ibaže nejaké iné tvary , opäť po celej obrazovke. Teraz mi ale pre zmenu vybehla hláška "No video input" sprevádzaná nejakým seknutým zvukom.. musel som počítač reštartovať. Po reštartovaní sa zdalo že je všetko v pohode, ale žiadnu hru som potom už nezapínal. Na druhý deň som si len tak zapol hru, všetko išlo ako malo ako keby sa nič nestalo, asi až po hodine hrania sa to znova stalo. Opäť "No video input" s tým seknutým zvukom, tak som to reštartoval, ale po reštarte som mal nejaký veľmi divný obraz, rozlíšenie bolo najmenšie možné a nedalo sa zmeniť, všetky farby boli také hnusné až to ťahalo oči..Už s tým trebalo niečo robiť tak som, po veľmi dlhom čase, počítač rozobral a poriadne ho vyfúkal, všetko bolo strašne zanesené, už dlhší čas sa mi teda prehrieval..Takže, po vyfúkaní sa zasa zdalo že všetko ide ako má ale zase to isté, s tým že od vtedy mi to ani raz nemenilo rozlíšenie, čiže vlastne bez hier sa dá fungovať vpohode. Skúsil som aj aktualizovať ovladače ale nejak to nepomohlo. Teraz je situácia taká, že nejaké tie hry vydržia tých pár minút , všetko šliape ako má, ale v priebehu 5-10 minút , niekedy aj menej sa opäť všetko zopakuje, niekedy "No video input" , niekedy tie škaredé tvary po celej obrazovke, niekedy aj aj..Priložím sem aj obrázok aby ste mali predstavu, inak vôbec netuším čo s tým, ak mi niekto viete poradiť, vopred ďakujem.