Zdravím všetkých prítomných. Pri riešení problému so svojím pc (riešil som to v inom vlákne), som na testovanie hardwaru zo svojho desktopu používal priateľkin desktop. Teraz po vyriešení, som oba desktopy poskladal do ich pôvodnej podoby a s prekvapením prišiel na to, že priateľkin desktop nefunguje. Po zapnutí pc nabehne až do windowsu, avšak na obrazovke len čierna. Presné chovanie:
Stlačím ON tlačidlo -> fany na gpu okamžite 100% -> monitor ostáva v standby, ani nepreblikne. V priateľkinom pc som vyskúšal moju GPU, bez problémov ide. Jej GPU v mojom pc = rovnaký problém. Takže problém môžme zúžiť na grafiku. Takisto som si to overil remote pristupom, do jej pc sa bezproblémov dostanem, všetko funguje, akurát že obrazovka čierna. Skúšal som teda reinstalovat ovladace pomocou DDU, bezvysledne. Pri inštalácii driverov sa zaseknem na tom, že driver žiadny podporovaný hardware (GPU) nenájde. Ono totižto windows absolútne žiadnu grafiku ani neregistruje, akoby nič nebolo pripojené. Skúsil som aj v biose nastaviť prioritu na PCI-E, aby som system nasmeroval, nepomohlo.
Nejde mi to do hlavy, doteraz fungovala bezproblémovo. Vybral som ju len preto aby som zistil, či funguje moja GPU (keď som riešil problém so svojim pc). A teraz po všetkom, keď ostávalo len dať oba desktopy naspäť do pôvodného stavu, zrazu ten čo išiel nejde
.
Nechce sa mi veriť, že sa mi pri manipuláciu podarilo niečo s ňou spraviť. Prakticky od vybratia, ležala len na poličke niekoľko dní. Nejaké nápady? alebo rovno nová gpu?. Cítim sa teraz voči priateľke previnilo
help pls
lebo ma zožere, že nemôže hrať.
Jedná sa o ASUS Strix gtx960 2GB.